Dureri intense de spate (scolioza dextroconvexa spre stanga)
Buna ziua,
Am 20 de ani, si sa spun ca de cam 3-4 ani am aflat ca am o scolioza dextroconvexa spre stanga ( acesta este diagnosticul complet ). Problema e ca in ultima perioada, durerile sunt din ce in ce mai intense, si, de exemplu, daca stau putin aplecat sa tai ceva cand gatesc devine deja insuportabil si am nevoie neaparat de 5 minute sa stau intins pe pat / canapea sa imi mai treaca durerea.
Care ar fi cea mai buna solutie in situatia mea, ce as putea face? Ati putea sa imi recomandati niste exercitii, ar trebui sa fac fitness? De asemenea, la varsta aceasta se mai poate corecta ceva, sau macar ameliora?
Va multumesc tuturor!
Am 20 de ani, si sa spun ca de cam 3-4 ani am aflat ca am o scolioza dextroconvexa spre stanga ( acesta este diagnosticul complet ). Problema e ca in ultima perioada, durerile sunt din ce in ce mai intense, si, de exemplu, daca stau putin aplecat sa tai ceva cand gatesc devine deja insuportabil si am nevoie neaparat de 5 minute sa stau intins pe pat / canapea sa imi mai treaca durerea.
Care ar fi cea mai buna solutie in situatia mea, ce as putea face? Ati putea sa imi recomandati niste exercitii, ar trebui sa fac fitness? De asemenea, la varsta aceasta se mai poate corecta ceva, sau macar ameliora?
Va multumesc tuturor!
1 comentarii
Bună. Terapia schroth este eficienta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Degete amortite.. sufar si de cifoza si scolioza
- 3scolioza de gradul 2
- 2sechele in urma unei scolioze operate
- 6ce sa fac ca sa imi indrept spatele, pozitia spatelui?
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 2Scolioza
- 5hernie discala curiozitate
- 11Scolioza - vindecare?
- 3scolioza cronica
- 0scolioza-kinetoterapie
- 2scolioza la 3 ani ?
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1cu am fost diagnosticata cu scolioza dorso lombara dextroconvexa
- 2Discopatie cervicala scolioza dorso-lombara
- 0Scolioză
- 4Cat de grava este scolioza dorso - lombara dextro-concava DL?
- 3Rog ajutor, mama mea sufera de Scolioza si Cifoza si probleme cu inima, sunt disperat !
- 0Scolioza operație
- 1Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri
Mai multe informații despre: Scolioza Exercitiile fizice pentru spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: