Dureri intense de spate (scolioza dextroconvexa spre stanga)
Buna ziua,
Am 20 de ani, si sa spun ca de cam 3-4 ani am aflat ca am o scolioza dextroconvexa spre stanga ( acesta este diagnosticul complet ). Problema e ca in ultima perioada, durerile sunt din ce in ce mai intense, si, de exemplu, daca stau putin aplecat sa tai ceva cand gatesc devine deja insuportabil si am nevoie neaparat de 5 minute sa stau intins pe pat / canapea sa imi mai treaca durerea.
Care ar fi cea mai buna solutie in situatia mea, ce as putea face? Ati putea sa imi recomandati niste exercitii, ar trebui sa fac fitness? De asemenea, la varsta aceasta se mai poate corecta ceva, sau macar ameliora?
Va multumesc tuturor!
Am 20 de ani, si sa spun ca de cam 3-4 ani am aflat ca am o scolioza dextroconvexa spre stanga ( acesta este diagnosticul complet ). Problema e ca in ultima perioada, durerile sunt din ce in ce mai intense, si, de exemplu, daca stau putin aplecat sa tai ceva cand gatesc devine deja insuportabil si am nevoie neaparat de 5 minute sa stau intins pe pat / canapea sa imi mai treaca durerea.
Care ar fi cea mai buna solutie in situatia mea, ce as putea face? Ati putea sa imi recomandati niste exercitii, ar trebui sa fac fitness? De asemenea, la varsta aceasta se mai poate corecta ceva, sau macar ameliora?
Va multumesc tuturor!
1 comentarii
Bună. Terapia schroth este eficienta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot face sportul la scoala daca am scolioza?
- 3consultatie tratament scolioza
- 0scolioza toracala
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 5tratament scolioza lombara si hiperlordoza
- 1Scolioza de vreo 6 luni
- 1scolioza
- 5Mega Apofiza. Lombo sciatica. Scolioza lombara.
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 2cum sa evitam problemele de spate la copii?
- 1lombosciatica
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 1Cum pot ameliora scolioza?
- 2Durere cervicala in partea dreapta
- 1Oasele bazinului/ coloana
- 0Scolioza dubla, am 21 de ani
- 1Scolioză - uneori dimineața când ma trezesc picioarele îmi rămân înțepenite jumătate de oră - o oră
- 0Ajutati-ma sa inteleg ce se petrece.
- 3Discreta cifoza a coloanei cervicale
Mai multe informații despre: Scolioza Exercitiile fizice pentru spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: