Durere dorso-lombara
Buna seara! Acum ceva timp au început durerile de spate in partea de jos a coloanei. Am accentuat aceste dureri din cauza mersului pe bicicleta. După ce mi-am făcut radiografie am fost diagnosticat cu scolioza. Durerile au continuat și după kinetoterapie și electroterapie, dar nu constant. Nu ma doare dacă stau cu spatele drept ci dacă ma aplec sau dacă ma îndoi înspre spate și revin la poziția drept. Țin sa Menționez ca am 19 ani.
Durerea e strict din cauza scoliozei sau poate fi și altceva? Am fost elev in domeniul muzicii unde nu stăteam tocmai drept la orele de instrument, mici dureri am avut mereu dar acum ma doare tare.. îmi cedează câteodată dar dacă iar ma aplec și ma ridic nu mai rezist de durere. Aștept răspunsuri! Mulțumesc!
Durerea e strict din cauza scoliozei sau poate fi și altceva? Am fost elev in domeniul muzicii unde nu stăteam tocmai drept la orele de instrument, mici dureri am avut mereu dar acum ma doare tare.. îmi cedează câteodată dar dacă iar ma aplec și ma ridic nu mai rezist de durere. Aștept răspunsuri! Mulțumesc!
1 comentarii
ce fel de scolioza aveti? cat de avansata este? arata progresie sau este stabila? aveti radiografii?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 3situs inversus
- 4scolioza lombara si o viitoare sarcina
- 2Scolioza
- 5hernie discala curiozitate
- 4Scolioza minima dextroconcava!
- 5cu corset sau fara
- 3pot face sportul la scoala daca am scolioza?
- 1scolioza, spina bifida etc
- 5tratament scolioza lombara si hiperlordoza
- 2scolioza la 3 ani ?
- 4coxartroza incipienta bilaterala, scolioza dextroconvexa, hernie intraspongioasa
- 3Scolioza. Dureri multiple permanente
- 1discreta scolioza
- 0Scolioză
- 2Durere cervicala in partea dreapta
- 1Scolioza toraco-lombara
- 3Rog ajutor, mama mea sufera de Scolioza si Cifoza si probleme cu inima, sunt disperat !
- 3Discreta cifoza a coloanei cervicale
- 1Hipermobilitate, scolioza, miopie si dureri
Mai multe informații despre: Scolioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: