Exercitii recomandate pentru scolioza
Buna ziua,
Am 20 de ani, si sa spun ca de cam 3-4 ani am aflat ca am o scolioza dextroconvexa spre stanga ( acesta este diagnosticul complet ). Problema e ca in ultima perioada, durerile sunt din ce in ce mai intense, si, de exemplu, daca stau putin aplecat sa tai ceva cand gatesc devine deja insuportabil si am nevoie neaparat de 5 minute sa stau intins pe pat / canapea sa imi mai treaca durerea.
Care ar fi cea mai buna solutie in situatia mea, ce as putea face? Ati putea sa imi recomandati niste exercitii, ar trebui sa fac fitness? De asemenea, la varsta aceasta se mai poate corecta ceva, sau macar ameliora?
Va multumesc tuturor!
Am 20 de ani, si sa spun ca de cam 3-4 ani am aflat ca am o scolioza dextroconvexa spre stanga ( acesta este diagnosticul complet ). Problema e ca in ultima perioada, durerile sunt din ce in ce mai intense, si, de exemplu, daca stau putin aplecat sa tai ceva cand gatesc devine deja insuportabil si am nevoie neaparat de 5 minute sa stau intins pe pat / canapea sa imi mai treaca durerea.
Care ar fi cea mai buna solutie in situatia mea, ce as putea face? Ati putea sa imi recomandati niste exercitii, ar trebui sa fac fitness? De asemenea, la varsta aceasta se mai poate corecta ceva, sau macar ameliora?
Va multumesc tuturor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2despre scolioza- un raspuns va rog mult
- 3Scolioza... Daca se face gimnastica medicala este posibil sa nu evolueze?
- 3consultatie tratament scolioza
- 8In urma radiografiilor a reiesit spina bifida, scolioza...
- 5tratament scolioza lombara si hiperlordoza
- 4coxartroza incipienta bilaterala, scolioza dextroconvexa, hernie intraspongioasa
- 5scolioza, ciocuri si hernie intraspongioasa - incotro?
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 1cu am fost diagnosticata cu scolioza dorso lombara dextroconvexa
- 1Marire sani si scolioza?
- 0Stenoze de canal vertebral lombar
- 0Tumora coloana?
- 0Scolioză
- 3Scolioza pe stinga
- 1Cum pot ameliora scolioza?
- 1Senzatie de picior sarit din sold, cu durere si greutate in coordonare
- 2Durere cervicala in partea dreapta
- 1Oasele bazinului/ coloana
- 0Scolioza lombara dextroconcava