hernie discala curiozitate
De un an de zile am fost diagnosticata cu hernie discala si scolioza.Am facut si RMN si spre fericirea mea nu este de operat inca.Am urmat un tratament si durerile s-au mai diminuat.As dori sa stiu daca la aceasta boala pot face copii fara nici un risc si daca nu care sunt riscurile unei sarcini?Multumesc anticipat.
5 comentarii
Poti face copii, numai ca, pe parcursul evolutiei sarcinii, pe masura ce burtica va creste, va trage inainte de coloana si durerile pot apare mai des.Dar daca stai linistita acasa cand bebelusul va fi mai mare si vei descoperi singura pozitiile in care nu vei simti durerea, va fi bine.Si bucuria aducerii pe lume a copilului tau nu e intrecuta de nici o durere din lume.Sarbatori fericite!
Draga andr2ea as vrea sa-ti spun despre ceace am patit eu: La 28 ani aveam scolioza, dupa ce am nascut la 29 aveam o fisura discala S1-L5 si abia dupa 16 ani m-am operat.Merita sa faci un copil si daca o sa te ingrijesti poate nu se agraveaza hernia, eu iti spun din experienta prin care am trecut un primul rand ca am un copil si in al doilea ca dupa operatie m-a ajutat enorm copilul meu -este baiat--dar cum sotul meu era foarte ocupat a stat 2 zile la spital si dupa aia a stat copilul si acasa au facut cu randul.
Iti doresc multa sanatate si succes, sa ne mai scrii Mariana
Iti doresc multa sanatate si succes, sa ne mai scrii Mariana
va multumesc mult...raspunsurile dumneavostra chiar m-au linistit.oricum am zis ca voi face copii cand va fi timpul chiar daca va trebui sa platesc cu viata. va multumesc din suflet.
Buna ziua.Ce este aceea hernie discala.De un an incoace am niste dureri foarte mari in spatele gatului, si durerea merge pe omoplat in jos.Sant diagnosticata cu discopatie cervicala dar tratamentul care lam facut nu a dat roade durerea continua Poate cineva sa ma ajute?
Eu am spondilolistezis lombar, nu am hernie.Care e mai grav ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2despre scolioza- un raspuns va rog mult
- 3despre stomac
- 3pot face sportul la scoala daca am scolioza?
- 3scolioza cronica
- 3consultatie tratament scolioza
- 11hernie discala postero-laterala stanga la nivelul L4-L5
- 5Nu stiu ce sa mai cred!! Scolioza.grava sau nu?
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 1discreta scolioza
- 1discreta scolioza sinistroconcava cu rectitudinea coloanei lombare de profil
- 7Scolioza toracica usoara
- 0dureri lombare - hernie L5 S1 tratament
- 2hernie de disc L5 S1
- 1lombosciatica
- 0Scolioză
- 3Scolioza pe stinga
- 1Senzatie de picior sarit din sold, cu durere si greutate in coordonare
- 0Scolioza. Cat de gravă este aceasta problema?
- 1Scolioză - uneori dimineața când ma trezesc picioarele îmi rămân înțepenite jumătate de oră - o oră
- 1Radiografie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: