Oasele bazinului/ coloana
In august am cazut cu cainele pe un deal abrupt si mi-am blocat spatele. La spital mi s-a spus ca am scolioza lombara pentru sa imi strambasem coloana in momentul acela, insa desi le-am spus ca simt ca-i ceva in neregula si la bazin mi-au spus ca nu am nimic, am facut niste perfuzii si m-au trimis acasa. Nu m-au bagat prea tare in seama deoarece am 18 ani si "imi trece repede cu un tratament scurt". De atunci port corset pt coloana, iau calmante (Movalis) si folosesc Diclofenac gel. Dar mai mult ma deranjeaza bazinul si in special incheietura dintre el si femur. Merg foarte greu si incet, avand in vedere ca sunt inca la scoala trebuie sa stau 6-7 ore in scaun cand ma ridic ma lasa picioarele si imi pocnesc. Nu ma pot apleca sau intoarce deoarece ma injunghie in partea dreapta mai ales, si daca stau in pat durerea e constanta. Nu stiu ce intrebari sa-mi pun, mi s-a mutat bazinul intr-o parte? Mi s-a strambat odata cu coloana? Ar trebui sa merg la un ortoped? Ce calmante pot lua? O sa am probleme grave pe viitor?..
1 comentarii
Cum ești? Ai rezolvat ceva in legătură cu sănătatea ta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 17tratament osteofite L4, L5+sacralizare L5 ?
- 9Bazin latit
- 3consultatie tratament scolioza
- 8In urma radiografiilor a reiesit spina bifida, scolioza...
- 0scolioza toracala
- 2scolioza la 3 ani ?
- 7Scolioza toracica usoara
- 0Scolioza
- 0Tumora coloana?
- 0Scolioză
- 1Durere dorso-lombara
- 0Scolioza dubla, am 21 de ani
- 2Umflatura la nivel lombar
- 1Scolioză - uneori dimineața când ma trezesc picioarele îmi rămân înțepenite jumătate de oră - o oră
- 0Ajutati-ma sa inteleg ce se petrece.
- 2Traumatism coloana
- 1Radiografie
- 1Talpa amortita
Mai multe informații despre: Scolioza Bazinul osos normal traumatismele coloanei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: