Schizofrenie paranoida rezistenta la tratament
face cineva tratament complex cu xeplion de 150 si zalasta plus depakine si tritico? Am schizofrenie paranoida diagnosticata din luna aprilie 2018, de atunci am trecut pe xeplion injectie si am schimbat si late doua antipsihotice, dar tot aud voci si am o stare rea, cand sunt agitat sau sunt letargic si as dormi tot timpul.Face cineva tratament complex si in cat timp nu a mai auzit vocile
eu le aud cam in fiecare saptamana in afara de saptamana de dupa injectie.
eu le aud cam in fiecare saptamana in afara de saptamana de dupa injectie.
4 comentarii
Eu am facut tratatent cu Xeplion, desi nu am auzit niciodata voci. Cat de deranjante sunt aceste, , voci"? Parerea mea e ca daca nu va determina sa faceti rau nu ar trebui sa va tratati. Am avut o multime de efecte secundare de la tratament: amenoree, ingrasare, lipsa libidoului. Incercati sa intelegeti ceea ce va face diferita, sa priviti si prin prisma spiritualitatii. Medicii abia asteapta sa dea un diagnostic si sa ne faca legume
Ar fi bine sa mergeti sa faceti si terapie la psihiatru, nu doar pastile pt a nu mai auzi voci ( Eu stiam ca este una gratuita pe luna cu trimitere de la medic fam.)
Poate e bine sa mergeti sa va rugati macar o data pe sapt.la biserica si sa va faceti o prietena cu pb asemanatoare sa mai socializati sau sa iesiti la o plimbare.
Poate e bine sa mergeti sa va rugati macar o data pe sapt.la biserica si sa va faceti o prietena cu pb asemanatoare sa mai socializati sau sa iesiti la o plimbare.
face cineva tratament cu leponex? este cel mai eficient, cum se spune?
Poate nu e bun tratamentul, te duci la medic, ii explici si vezi ce spune, abilify ai incercat ? Ca ala nu sedeaza, oricum discuta cu medicul, daca la cineva merge un tratament, nu inseamna ca sa mearga si la altul, deci daca zice cineva ca ii merge, e cam irelevant pentru tine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Schizofrenie paranoida de mai bine de 15 ani
- 2schizofrenie paranoida
- 6curs de califcare special pentru persoane cu handicap
- 2transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
- 57Schizofrenie: mai sunt si altii in situatia mea?
- 0schizofrenie
- 1Pensie grad 3 schizofrenie
- 8Va rog, ajutati-ma!Am mare nevoie de ajutor!Sunt disperat.
- 18Schizofrenie paranoida
- 6Atacuri de panică și atitudinea familiei
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 15Schizofrenie Paranoida
- 1Un schizofrenic obisnuit, adult, care uneori se revolta
- 1Buna seara cum pot scapa de voci
- 42Schizofrenie paranoida
- 6Glucoza pentru schizofrenie paranoida
- 3Prietenii
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida