dam sau nu mancare copiilor noaptea?
Bine v-am gasit! nepotica mea are 2 ani este sanatoasa.si bine dezvoltata! problema noastra este ca noaptea cere mancare de 4-5 ori aproximativ 1, 5 litri de lapte praf cu cereale! Mananca diversificat respectam orele de mancare, este hranita sanatos dar nu renunta la mesele din timpul noptii.Am inlocuit laptele cu cereale cu ceai dar refuza si plange f, tare. Am incercat cu o masa mai consistenta seara dar degeaba! probabil din cauza laptelui praf consumat sufera si de constipatie. Va rog daca a-ti avut astfel de probleme va rog sa-mi raspundeti sau daca un medic pediatru poate sa ne dea un sfat ! Va multumesc! Sarbatori fericite!
2 comentarii
Buna seara!
Cred ca problema nepoatei dumneavoastra se poate rezolva printr-un tratament homeopat.
Pentru prescrierea unui astfel de tratament natural, este nevoie de o consultatie efectuata de un medic homeopat
sau de un medic cu competenta in homeopatie.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Cred ca problema nepoatei dumneavoastra se poate rezolva printr-un tratament homeopat.
Pentru prescrierea unui astfel de tratament natural, este nevoie de o consultatie efectuata de un medic homeopat
sau de un medic cu competenta in homeopatie.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna seara.
La varsta de 2 ani fetita ar trebui sa consume doar 500 ml lapte/ 24 ore. Treptat, va trebui sa se renunte la mesele din timpul noptii deoarece excesul de lapte precum si fragmentarea somnului sunt daunatoare. Cu rabdare, incercati initial sa reduceti numarul de mese la 3, apoi la 2, apoi la 1/noapte, inlocuind laptele cu apa plata sau ceai neindulcit
Sarbatori fericite!
La varsta de 2 ani fetita ar trebui sa consume doar 500 ml lapte/ 24 ore. Treptat, va trebui sa se renunte la mesele din timpul noptii deoarece excesul de lapte precum si fragmentarea somnului sunt daunatoare. Cu rabdare, incercati initial sa reduceti numarul de mese la 3, apoi la 2, apoi la 1/noapte, inlocuind laptele cu apa plata sau ceai neindulcit
Sarbatori fericite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Constipatii la copil
- 4nu mananca gatit, copil 3 ani
- 3Ratia de lapte pentru un bebelus
- 3cum sa-l obisnuiesc pe copil sa manace fructe, branza de vaci si smantana?
- 2constipatie la copil - va rog o parere
- 1Laptele praf ajuta sa iei in greutate?
- 14scaun constipat
- 2Bebe de trei luni jumatate refuza laptele praf
- 0constipatie copil 2 ani
- 1Trecerea de la lapte praf la lapte de vaca
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 5Preparare lapte praf
- 1Alimentatie bebelina are 9 luni
- 0Fetita de 1 an și 9 luni nu mănâncă
- 0Mese agitate bebelus de 6 luni
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
- 1Constipatie si agitator bebe 2 luni
- 0Diversificare bebe 4 luni
- 0Bebe 2 sapt
- 3Bebe și formula HIPP COMBIOTIC
Mai multe informații despre: Constipatia la copil formulele de lapte Alimentatia la copiii de 1-3 ani laptele praf
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: