schimbarea laptelui
Buna seara! Am si eu o intrebare:fetita mea urmeaza sa implineasca un an in curand si nu stiu ce lapte sa i dau in continuare nan 3 sau nan 1 junior ambele mergand de la un an dar nu stiu diferenta. Cu ce lapte este indicat sa continui? Multumesc
4 comentarii
Buna seara. Ambele preparate sunt foarte bune, recomandate de la varsta de 1 an. Nan Junior 1 este bogat in vitamine si minerale. Trebuie sa tineti cont de aportul acestor commponente, in functie de cantitatea de lapte pe care o ingera copilul D-voastra in decursul a 24 ore. Daca fetita consuma mai mult de 500 ml lapte/24 ore consider ca puteti incepe cu Nan 3 si apoi, dupa o perioada, cand mai creste, sa incercati cu Nan Junior 1. Toate cele bune!
Mananca cam 2 biberoane de 180 ml rar 210 in decursul a 24 de ore...deci continui cu nan 3?! Multumesc din suflet pt lamurire..o seara frumoasa!
Buna dimineata. Daca fetita agreaza acest preparat, are o buna evolutie a greutatii si a inaltimii, nu pare a avea nevoie de suplimente minerale si vitaminice, puteti continua cu Nan 3. O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu vrea lapte praf nici lapte de vaca ce sa fac?
- 9lapte de vaca sau formula din comert
- 4greutate sugar
- 13Lapte praf de calitate
- 6humana 2 la sugar de 8 luni jumatate?
- 6Bebe constipat la 5 luni
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 7probleme cu masa - baietel de 3 luni
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 1Nan fara lactoza???
- 0laptele de vaca
- 0Schimbare masura lapte praf
- 7bebe nu prea mananca
- 21imi refuza laptele praf...
- 1Trecerea de la lapte praf la lapte de vaca
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
- 3Bebe și formula HIPP COMBIOTIC
Mai multe informații despre: formulele de lapte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: