Scaune moi. Eu, in mod normal, am constipatie cronica.
Buna seara!
In urma cu 10 zile m-am intors din concediu si exact in ultima zi de concediu am avut dureri abdominale(care durau cateva secunde apoi dispareau, dipa care reveneau din nou), diaree, greata. Am fost la farmacie pentru a cere un tratament care sa remedieze problema. Am primit pliculete Smecta, comprimate Motilium, Ercefuryl si cateva pliculete cu saruri de rehidratare.
Am urmat tratamentul o zi, mi-am revenit oarecum. Dupa acea zi, am continuat sa am ocazional crampe si senzatie de a merge la toaleta. Eu, in mod normal, am constipatie cronica, cu scaune tari la interval de 5 zile. Urmatorul scaun dupa acea zi l-am avut la 4 zile, cu o consistenta destul de moale (lucru neobisnuit pentru mine), dupa care am mai avut 2 scaune(ultimul azi) tot destul de moi(lucru iar neobisnuit sa merg la toaleta cu asemenea frecventa.)
Despre ce poate fi vorba?
Am 23 ani.
In urma cu 10 zile m-am intors din concediu si exact in ultima zi de concediu am avut dureri abdominale(care durau cateva secunde apoi dispareau, dipa care reveneau din nou), diaree, greata. Am fost la farmacie pentru a cere un tratament care sa remedieze problema. Am primit pliculete Smecta, comprimate Motilium, Ercefuryl si cateva pliculete cu saruri de rehidratare.
Am urmat tratamentul o zi, mi-am revenit oarecum. Dupa acea zi, am continuat sa am ocazional crampe si senzatie de a merge la toaleta. Eu, in mod normal, am constipatie cronica, cu scaune tari la interval de 5 zile. Urmatorul scaun dupa acea zi l-am avut la 4 zile, cu o consistenta destul de moale (lucru neobisnuit pentru mine), dupa care am mai avut 2 scaune(ultimul azi) tot destul de moi(lucru iar neobisnuit sa merg la toaleta cu asemenea frecventa.)
Despre ce poate fi vorba?
Am 23 ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 6chioraieli in instestine toata ziua
- 4ar trebui sa ma ingrijorez?
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 4scaune moi va rog un raspuns
- 0probleme cu scaunul sau diaree
- 15am scaune dese si foarte moi
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 2scaune moi
- 5Puruit zona anala balonare scaun moale!
- 2Pot avea mai multe tipuri de paraziti deodata ?
- 7Scaun moale
- 1Scaun ciudat si probleme la stomac, nu mai stiu ce sa fac
- 3Scaun moale noaptea
- 2Consum de bere
- 0Constipatie, urmata de un fel de diaree.
- 0Scaun moale de peste 90 zile
- 1Constipatie vs diaree
Mai multe informații despre: scaunul moale