Scaun dereglat
Bună ziua!
De 12 zile mi-am schimbat complet stilul de viata. Am adoptat un regim alimentar foarte sănătos bazat pe foarte multe legume, fructe, peste, brânzeturi și carne de buna calitate. In plus am început sa beau zilnic un păhărel mic de 30 ml de aloe Vera în fiecare dimineață. Am observat ca în aceasta perioada scaunul meu s-a schimbat foarte mult. De la diaree la scaun foarte puțin și astăzi unul foarte subțire. Credeți că are legătură cu schimbarea alimentara? Sunt o fire destul de panicoasa și m-am cam speriat când am văzut scaunul asa de subțire.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
De 12 zile mi-am schimbat complet stilul de viata. Am adoptat un regim alimentar foarte sănătos bazat pe foarte multe legume, fructe, peste, brânzeturi și carne de buna calitate. In plus am început sa beau zilnic un păhărel mic de 30 ml de aloe Vera în fiecare dimineață. Am observat ca în aceasta perioada scaunul meu s-a schimbat foarte mult. De la diaree la scaun foarte puțin și astăzi unul foarte subțire. Credeți că are legătură cu schimbarea alimentara? Sunt o fire destul de panicoasa și m-am cam speriat când am văzut scaunul asa de subțire.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 3Probleme de sanatate
- 7Scaun moale
- 0Diaree si bolboroseala in stomac
- 0Aspectul scaunului
- 0Probleme scaun
- 0Lipsa poftei de mâncare și scaun moale
- 0Scaun moale de peste 90 zile
- 4Ma ingrijoreaza forma scaunului (subtire) - cancer?
- 2Scaun dereglat
- 0Durere după defecare
- 1Toujeo solostar 300
- 2Scaun galben, bilirubina marita
- 2Scaun sub formă de fecaloame
Mai multe informații despre: scaunul moale aspectul scaunului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: