Scaun la copiii

Am un copil 2 ani si de o luna face scaun cu mucus si sange iam facut si coprocultura si nu a iesit nimic nu mai sti ce sa fac.bea lapte de vaca de un an si nu sa intamplat niciodata.
2 comentarii

Trebuie neaparat sa il vada un medic (gastroenterolog), sa se stabileasca de la ce si de unde e sangerarea! Chiar daca nu mai vezi sange, sa-i faci testul ADLER, poate are sangerare oculta, nu se vede, dar il poate anemia.
Mucusul in scaun arata ca ceva irita intestinele. Poate ar trebui sa-i faci teste pentru depistarea intolerantelor/alergiilor alimentare. Poate are intoleranta chiar la lapte! Evita sa-i mai dai cruditati, totul fiert. la cuptor etc. Consulta-te si cu pediatrul, trebuie gasita o solutie sa nu mai sufere copilul.
Sanatate!
Mucusul in scaun arata ca ceva irita intestinele. Poate ar trebui sa-i faci teste pentru depistarea intolerantelor/alergiilor alimentare. Poate are intoleranta chiar la lapte! Evita sa-i mai dai cruditati, totul fiert. la cuptor etc. Consulta-te si cu pediatrul, trebuie gasita o solutie sa nu mai sufere copilul.
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 70scaune cu mucus si sange
- 15Scaune urat mirositoare precum un ou stricat sau puroi, ajutor!
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 6Spondilartropatie seronegativa de tip reumatism reactiv
- 1Diaree
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 3Probleme de sanatate
- 2Pot avea mai multe tipuri de paraziti deodata ?
- 7Scaun moale
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 0Scaun dereglat
- 1In ultima vreme am probleme cu stomacul.
- 1Scaune moi în fiecare dimineață
- 0Laptele praf
- 2Scaun galben, bilirubina marita
Mai multe informații despre: scaunul moale cu mucus scaunul moale