Imi merge burta si am scaun moale de cateva luni de zile
Nu imi aduc aminte de la ce, probabil de la alcool, desi beau ocazional si in cantitati reduse. Printre altele, am facut terapie cu lichior de nuci, argila cu apa, am folosit un produs pe baza de miere, polen si propolis pentru detoxifierea organismului(nu-mi aduc aminte numele), diferite ceaiuri, iar in prezent utilizez Colon sanatos D66 de la Fares. Parca s-a imbunatatit digestia, dar foarte putin. Am observat o sensibilitate deosebita la lactate sau suc de rosii, mentionez ca si in anii trecuti eram sensibil si purtam in general cu mine Furazolidon. Cand eram mic mancam multe fructe verzi, necoapte, probabil ca a contat la sensibilizarea tractului instestinal. In sfarsit, am rugamintea sa ma ajutati si sa imi sugerati vreun medicament sau terapie potrivita pentru problema mea. Va multumesc !
2 comentarii
CA si mine si alte persoane am cunoscut care se ingrasau in timpul curei cu colonhelp atunci cand luau asa cum scrie in prospect cu iaurt si doza recomandata.
Eu luam o lingurita dimineata si una seara cu apa multa si nu cu iaurt, si atunci am inceput sa slabesc, dar din cate am citit si m-am interesat tocmai acest produs te slabeste prin scaun( adica este laxativ), eu aveam scaun de 3--4 ori pana la ora 14.00.
Eu luam o lingurita dimineata si una seara cu apa multa si nu cu iaurt, si atunci am inceput sa slabesc, dar din cate am citit si m-am interesat tocmai acest produs te slabeste prin scaun( adica este laxativ), eu aveam scaun de 3--4 ori pana la ora 14.00.
Multumesc pentru raspuns, totusi eu nu am folosit ColonHelp. Iar daca e laxativ, sigur nu imi este potrivit, pentru ca eu am diaree, deci am nevoie de ceva care sa imi faca scaunul tare. Multumesc, sanatate tuturor !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diaree de 5 saptamani
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 3Dupa ce mananc mi se face rau
- 2scaun moale dupa postinor
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 7Nu diger alimente
- 11Posibila intoleranta la lactoza?
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 3lipsa de enzime digestive
- 7faringita acuta - sfaturi
- 0Probleme cu digestia
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 1monocitoza
- 0diaree de o perioda de timp
- 3la 30 min dupa ce mananc, fac diaree
- 0borborisme intestinale
- 0Probleme digestie!