Dureri stomacale şi diaree

30-06-2017
Raluca dArc
Nu este medic/terapeut
Raluca dArc
Bună ziua! Am 19 ani şi azi este a 3 a zi când mă confrunt cu dureri de stomac şi uşoară diaree. Totul a debutat brusc. Durerile sunt de genul crampelor şi am impresia că apar chiar şi când palpez puțin sau mă mişc. Am ales să nu ma alarmez şi să cred că o să treacă de la sine. Am băut ceaiuri de mentă, şi am luat un Omez. Când ar trebui să merg totuşi la medic? Menționez că durerile de stomac am impresia că circulă în tot abdomenul şi într-un târziu mă fac să ajung la baie unde am scaun moale şi de culoare galbenă. Mulțumesc!
2 comentarii
0
01-07-2017, ora 21:51
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara.
Pentru gastroenterita pe care o descrieti sunt necesare masuri dietetice (orez fiert, morcovi fierti, branza dulce de vaci, paine prajita, ceai menta, apa plata) si terapeutice (de ex Smecta plicuri). Daca simptomele persista va trebui sa va prezentati al medicul de familie. Multa sanatate!
0
02-09-2017, ora 00:51
amaliaelena
Nu este medic/terapeut
amaliaelena
Buna seara ! Am 20 ani, 1, 69 înălțime și 50 de kg. De câteva săptămâni am scaune zilnice moi, iar de ceva vreme am dureri de spate( pe tot spatele) și pierderea controlului vezicii urinare iar câteodată am nevoie la toaleta urgent. Totodata, când merg ma doare piciorul stâng la încheietura de sus. Un răspuns va rog !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •