sarcina si ciclul

buna ziua
as dori sa stiu sub ce forma poate aparea aceea sangerare pe care o poti confunda cu menstruatia in timpul sarcinii.
cam cat tine cum mi-as putea da seama ca nu este vorba de ciclul menstrual.
va multumesc.
as dori sa stiu sub ce forma poate aparea aceea sangerare pe care o poti confunda cu menstruatia in timpul sarcinii.
cam cat tine cum mi-as putea da seama ca nu este vorba de ciclul menstrual.
va multumesc.
11 comentarii

Simplu: facand un test de sarcina daca stii ca nu te-ai protejat. Alt criteriu nu exista. Poti avea menstra normala peste sarcina.

am facut un test care a iesit negativ.nu stiu cat de sigure sunt testele de sarcina.plus ca el doar m-a atins in zona vaginului cu mana dupa ce inainte cu vreo ora atinsese sperma. nu-mi dau seama daca asa spermatozoizii pot ajunge la ovul ca sa fie fecundat.

Sigur nu esti gravida! SIGUR ! Cum Doamne sa ajunga spermatozoizii la colul uterin (daca stii ce-i ala) de pe mana lui si inca dupa o ora????????????? Si daca tot a pus mana pe sperma, nu s-a dus sa se spele pe maini timp de o ora?????? Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii cate mai pot citi pe site-ul asta! M-am ingrozit deja. Tu stii unde are loc fecundatia ovulului? Doar nu ti-ai imaginat vreodata ca in vagin. Cred ca si tu, ca zeci de alte copilute care scriu pe acest site, nu stiti nimic, dar absolut nimic despre anatomia voastra, ca despre a partenerului nici nu mai incape vorba. Ma mir cum nu va e frica sa va incepeti viata sexuala in asemenea conditii.

Pe 07.01.2008 aveai aceeasi problema. In fiecare luna aveti aceleasi probleme, mai ales de igiena. Atunci iubitul tau ejaculase in chiloti.

Nu mai pot de ras. =)) =)) =)) =)) =)) In sfarsit rad si eu o data pe site. :))

Draga colega,
cu multe te-ai confruntat pe site. :))
cu multe te-ai confruntat pe site. :))

Nu e de ras, e de plans. Vai de capul nostru.viitor de aur tara noastra are.si copii "din greseala" cat de multi.

Asa e, dar nu poti sa nu razi cand vezi ce le debiteaza capul. Se tem de consecinte, baiul e ca nu mai prea exista moralitate - cred eu ca mai bine era cand iti incepeai viata sexuala dupa casatorie, nu mai erau atatea persoane stresate pe forum - zicea un prof: ABSTINENTA e cel mai bun anticonceptional!

Sper sa nu se supere domnisoara, dar m-am distrat serios.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 2Cum pot rezista 9 luni copii in burta?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 8Sarcina?
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 9Un sfat va rog! TRIPLU TEST
- 7probleme menstruale, inca mai sangerez
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 6rubeola si sarcina
- 5dureri abdominale si de mijloc in timpul sarcinii
- 10TBC de la mama la copil
- 7ciclu menstrual.este normal asa ceva?
- 15Extractia dentara si sarcina
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 9ciclu menstrual redus cantitativ
- 5sangerare 43 ani
- 1Sarcina sau raceala?
- 0Sarcina si herpes bucal - va rog un raspuns
- 0enbrel si metotrexat in sarcina
Mai multe informații despre: sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan