ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?

ciclul menstrual pe care l-am avut pana acum o luna era de 24 zile. am fost la madicul ginecolog pentru ca vreau un copil si mi-a spus ca trebuie sa am ciclu de 26 zile daca nu de 28 ca sa pot avea copii. mi-a prescris anticonceptionale si dupa o luna mi-a venit la 27 zile.
intrebarea mea: ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat? asa il am de 4 ani.
intrebarea mea: ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat? asa il am de 4 ani.
2 comentarii

Multumesc foarte foarte mult pentru raspuns. Am mai intrebat in stanga si in dreapta dar toti au dat din umeri: " Stie medicul ce spune". Acum sunt lamurita. Voi incerca sa merg la Clinica Eva la domnul doctor.
Vreau sa-ti spun ca pe menstruatia de 24 zile, graficul de temperatura era in regula(37 grade in ziua 15) dar luna aceasta nu a urcat decat la 36.6, motiv pentru care am inceput sa-mi pun nenumarate intrebari.Acum am aflat si raspunsurile.
Multumesc foarte mult inca odata.
Vreau sa-ti spun ca pe menstruatia de 24 zile, graficul de temperatura era in regula(37 grade in ziua 15) dar luna aceasta nu a urcat decat la 36.6, motiv pentru care am inceput sa-mi pun nenumarate intrebari.Acum am aflat si raspunsurile.
Multumesc foarte mult inca odata.

Pana acum n-am mai auzit asa ceva!!sa ai ciclu de 26 sau 28 de zile ca sa poti ramane insarcinata!Mare-i gradina lui Dumnezeu!Stai linistita si fa dragoste cu partenerul in perioada fertila si asteptam sa ne dai vestea ce amare.Pupici!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ciclu la doar 25 de zile in cazul in care iau lo femenal?
- 7postinor si menstruatia
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 15Intarziere menstruatie
- 13Intarzierea ciclului menstrual.. ajutati-ma, va rog!
- 14pot fi insarcinata chiar daca mi-a venit ciclul?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 14Intarzierea menstruatiei
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 1Menstruatie inainte de terminarea blisterului
- 1Mentruatie neregulata...
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: