sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani

16-12-2005
carmen26
Nu este medic/terapeut
carmen26
in octombrie dupa o intarziere de 2 saptamani a menstruatiei am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. dupa cateva zile am avut niste dureri groaznice si bineinteles ciclul menstrual a venit. a fost sarcina?? acum iar am o intarziere de 4 zile. e posibil sa fiu insarcinata?
6 comentarii
0
07-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
E adevarat ca testele de sarcina nu sunt "fidele" 100%, dar asta se intampla mai degraba in cazul testelor care ies negative (adica sunt fals negative). Este posibil sa se fi produs un avort spontan.
In ce priveste noua intarziere: poate ti s-a dereglat ciclul (in cazul in care il aveai regulat) sau este o noua sarcina. Nu-ti ramane decat sa repeti testul de sarcina. Dar daca se produce acelasi scenariu (test pozitiv urmat de dureri puternice si sangerare) ar fi bine sa consulti un ginecolog. Trebuie sa stii dinainte daca ai probleme in a mentine o sarcina in eventualitatea in care vei dori sa ai copii. Bafta!
0
21-03-2006, ora 00:00
eddy
Nu este medic/terapeut
eddy
Buna, va rog sa ma ajutati intr-o problema, asa o consider momentan. Sa va explic cum sta treaba: sunt studenta in ultimul an de facultate, asteptam sa-mi vina ciclu iar intre timp au aparut niste probleme de "raceala" sau ceva de genul asta, am luat vreo 4-5 pastile de nurofen iar mai tarziu si ceva algocalmin. Nimic special pana acuma, am fost ingrijorata ca timp de 2 saptamani nu mi-a venit inca ciclu, am continuat sa sper ca o sa-mi vina ca am mai avut o data probleme si a intarziat exact 2 saptamani si 1 zi. Am inceput sa ma impacientez cand deja a trecut 3 saptamani. Problema se pune in felul urmator, (inca nu am luat nici un test de sarcina si nu am fost la nici un medic) sa fie totusi justificata intarzierea datorita medicamentelor care le-am administrat.>?? in asa hal sa-l fi dat peste cap. Inca un lucru mai am de mentionat, inainte de a plecat la facultate am facut dragoste cu iubitul meu, insa nu s-a terminat in mine, momentan am dureri de spate si de burta, mi-au aparut cosuri pe fata si mi s-a iritat si fata, iar seara cam dupa ora 20:00 am inceput sa am friguri. Intebare: Este posibil sa fiu insarcinata?
0
04-03-2009, ora 14:54
anna27
Nu este medic/terapeut
anna27
va rog sa ma ajutati !!!!!!sunt disperata...nu mai pot.imi doaresc un copil f mult si incerc de mai multe luni sa il fac insa pana acum nik nu a mers.acum am o intarziere de 10 zile a ciclului ( uneori, nu f des imi mai intarzia dar nu asa de mult), am luat un test de sarcina si l-am facut pe la pranz.scria pe el ca e pt orice moment al zilei.e negativ.!!!!sunt fff dezamagita.nu mai pot:( va rog.dc stie cineva.ce credeti ca ar putea fi?multumesc mult!
0
26-06-2010, ora 00:17
anonim2000
Nu este medic/terapeut
anonim2000
prietena mea are 17 ani.shi dupa 4 zile dupa ce am facuto shia facut un test de sarina shi a iesit pozitiv...apoi iau venit problemele normal...ce sa mai inteleg?..va rog nu mai stiu ce sa fac
0
09-01-2021, ora 00:25
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu a facut testul corect, pentru ca testul arată o posibilă sarcină cam la 10-14 zile de la contactul sexual.
0
10-01-2021, ora 20:18
Ankmiha
Nu este medic/terapeut
Ankmiha
Buna seara ! Eu am o problema mult mai complexa cu pilulele aceeasi marca yasmin, imi cer scuze daca sunt cumva off topic, iau aceste pilule de aproximativ 7 ani cu strictete nu am avut nici un fel de problema pana acum, chiar as vrea sa stiu ce se intampla si daca se poate un raspuns specializat pana ajung la ginecologul meu saptamana viitoare. Deci inainte de Craciun sa zic pe 22 decembrie am avut infectie la o masea fiind sarbatorile medic dentist nu am gasit si am luat algocalmin si cateva pastile de augumentin pt ca durerea era insuportabila, 3 zile de augumentin pe 25 am avut contact sexual cu sotul la 2 zile am reusit sa merg la dentist care mi, a recomandat sa mai iau augumentin inca 5 zile, bineinteles am luat apoi mi-a rezolvat maseaua, in acest timp eu luam pilulele contraceptive normal, cand mai aveam sa zic vreo 4 pastilute din folie am avut o secretie maronie abundenta in acea zi doar, apoi a disparut am terminat pastilele in timpul pauzei de 7 zile trebuia sa vina menstruatia, nu a venit, doar in prima zi foarte putin o secretie maro combinata cu ceva firicele rosi, astazi ar fi fost ultima zi de menstruatie e tot absenta, am facut 3 teste de sarcina sunt negative, exista vreo posibilitate sa fi taiat antibioticele efectul pilulelor si sa fiu insarcinata si sa fi efectuat testele de sarcina prea devreme ( au fost si cele ieftine barza la 7 lei ) ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •