sarcina sau nu?
buna ziua
am nascut acum un an si inca mai alaptez.menstruatia mi-a venit dupa 2 luni de la nastere.in data de 18.09 am facut sex neprotejat.ultima menstruatie am avut pe data de 01.09.menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 28.09 si nu mi-a venit.am facut un test de sarcina pe data de 30.09 si unul pe 5.10. amandoua mi-au iesit ca nu as fi insarcinata(a aparut doar o linie)
ce ma sfatuiti sa fac? va multumsc anticipat
am nascut acum un an si inca mai alaptez.menstruatia mi-a venit dupa 2 luni de la nastere.in data de 18.09 am facut sex neprotejat.ultima menstruatie am avut pe data de 01.09.menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 28.09 si nu mi-a venit.am facut un test de sarcina pe data de 30.09 si unul pe 5.10. amandoua mi-au iesit ca nu as fi insarcinata(a aparut doar o linie)
ce ma sfatuiti sa fac? va multumsc anticipat
5 comentarii
parere:
esti insarcinata.SI o linie-arata sarcina
sa-ti traiasca sanatos bebeul
cele bune,
esti insarcinata.SI o linie-arata sarcina
sa-ti traiasca sanatos bebeul
cele bune,
Nu stiu cum a ajuns sebesuldejos la concluzia ca ai fi insarcinata. Avand in vedere ca perioada fertila era intre 12 si 17.09 (ovulatia in 15.09) si doua teste ti-au iesit negative, cel mai probabil nu esti insarcinata.Consulta un ginecolog pentru a vedea care-s cauzele dereglarii.
ERA doar o parere:
1. la alt com..cineva raspundea ca, SI o linie...arata ca-i sarcina...si fata scrie:"a aparut doar o linie";
2.eu chiar, am ramas insarcinata in cea de-a 7-a zi...calculand de la prima zi de ciclu...asa ca..TOTUL e posibil.
iti doresc sa FIE cum iti doresti TU!
1. la alt com..cineva raspundea ca, SI o linie...arata ca-i sarcina...si fata scrie:"a aparut doar o linie";
2.eu chiar, am ramas insarcinata in cea de-a 7-a zi...calculand de la prima zi de ciclu...asa ca..TOTUL e posibil.
iti doresc sa FIE cum iti doresti TU!
sebesuldejos, fata asta a avut contact neprotejat in cea de-a 18'a zi a ciclului menstrual, nu stiu cum ai ajuns sa faci comparatia cu cea de-a 7'a zi a ciclului menstrual.. In fine..
Draga Veronica, nu ar trebui sa fii insarcinata mai ales ca si alaptezi, plus ca testele ti-au iesit negative. Cel mai probabil este vorba despre o dereglare hormonala insa orice e posibil.. Daca menstruatia nu apare mergi la medic neaparat.
Draga Veronica, nu ar trebui sa fii insarcinata mai ales ca si alaptezi, plus ca testele ti-au iesit negative. Cel mai probabil este vorba despre o dereglare hormonala insa orice e posibil.. Daca menstruatia nu apare mergi la medic neaparat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt insarcinata?
- 2mi-e teama de sarcina
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 3posibila sarcina?
- 9pot ramane insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 14Sarcina sau nu?
- 3Sunt gravida?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 1Despre sarcina
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: