Sarcina sau imaginatia mea?
![RusuBianca](/arata_img.php?img=cont_135271.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pe 28iulie am avut ultimul contac sexual neprotejat cu prietenul meu, insa el nu a terminat in min(desi nu sunt f sigura).Pe 30iulie mi-a venit CM, apoi mi-a venit si in august, septembrie.Insa in octombrie m-am mutat in o alta tara, si in aceasta luna mi-a venit cm 2zile normal si dupa mult mai putin, eu care aveam 4-5 zile pline.Tind sa cred ca sunt insarcinata, parca imi simt burta mai tare, si uneori se misca ceva.Cele 2 teste facute au iesit negative.Mi-e f frica, sunt f stresata, nu dorm noptile.Va rog mult spuneti-mi parerea dvoastra.Am citit mii de forumuri, si f multe femei au avut sarcini peste cicluri in primele 4-5luni.Va multumesc anticipat.
7 comentarii
![bestyutza79](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
1.Menstruatia peste sarcina este un mit.Multe femei insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, au sangerari vaginale(reduse cantitativ)si de aici se naste confuzia asocierii acestora cu menstruatia.
2.contactul neprotejat nu a fost in perioada fertila
3.3 luni ti-a venit menstruatia
4. teste de sarcina negative
Concluzia: 100% nu esti insarcinata!!!
2.contactul neprotejat nu a fost in perioada fertila
3.3 luni ti-a venit menstruatia
4. teste de sarcina negative
Concluzia: 100% nu esti insarcinata!!!
![RusuBianca](/arata_img.php?img=cont_135271.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Insa de ce pe 17octombrie am avut 2zile normale, adica abundente, iar restul celor 3zile mai putin si maroniu inchis...?Am fost si stresata la inceput de luna, de asemeni am schimbat tara..Sa fie din cauza climatului?stau intr-o zona de padure.
Ceea ce descrii reprezinta o menstruatie normala, sangele se oxideaza si spre sfarsit este maroniu.Intr-adevar, factorii externi, cum ar fi in cazul tau mutatul intr-o alta tara pot fi influenta menstruatia(cantitativ, durata).
Ms mult, oricum sper sa ajung cat de curand la un control, pt linistea psihicului meu :)
Am fost in aceasta dimineata la un control ginecologic.Doctorita mi-a zis ca sunt rosie inauntru si am o raceala buna.Mama mi-a zis de acasa ca doctorita nu prea exceleaza in domeniu.Daca era vorba de o sarcina in 3luni la un control ea putea sa observe?s-a uitat in mine doar.As fi vrut si ecograf dar nu avea.
La 3 luni garantat se observa, chiar si fara ecograf.Sunt convinsa ca inca esti stresata, dar crede-ma, nu ai motive, asta ti-o spun eu si un prieten medic caruia i-am expus cazul tau.Ti-am mai spus, stresul, mutatul intr-o tara straina si tot felul de factori externi modifica menstruatia, dar insarcinata clar nu esti.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152sarcina+ purtator hepatita B
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 2hepatita A in sarcina
- 6cand a aparut sarcina?
- 4capsula de slabit la gravide
- 2sarcina si tratamentul intern cu argila
- 18gravida prin haine
- 1sarcina dupa tratament tbc
- 0stari de lesin in sarcina
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 3sarcina la 34 ani?
- 10crema antivergeturi
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 3Sindrom posttrombotic si sarcina
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 1Muşcătura de pisica in sarcina
Mai multe informații despre: sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia