E posibil sa fi ramas insarcinata?
Buna ziua, am facut sex protejat cu prietena mea acum doua zile, ea fiind virgina. Aseara, dupa ce am facut-o din nou, am ejaculat in prezervativ si apoi l-am schimbat, dar atunci cand am facut-o mi-e frica sa nu fi ramas urme de sperma pe mana, si cand am rulat prezervativul sa se fi imprimat pe acesta. Ea mi-a spus ca simte o senzatie diferita acolo jos, dar eu cred ca e de la dezvirginare. Va rog, daca se poate, un raspuns urgent, care este sansa sa fi ramas insarcinata? Multumesc.
13 comentarii
La cate zile, numarand din prima zi de menstruatie era?
Pe 7-8 luna aceasta i s-a terminat menstruatia.
Am intrebat exact: cate, din prima zi cand i-a venit, nu de cand i s-a terminat. Ce data era cand i-a venit menstruatia? Si daca are ciclu regulat (ii vine la acelasi nr de zile).
Scuze. 2 iunie, deci sunt 21 de zile de atunci, si nu are regulat.
Cam cat de neregulat este? Vine in fiecare luna?
Conteaza sa-mi dau seama daca era probabila ovulatia.
Conteaza sa-mi dau seama daca era probabila ovulatia.
Da, vine in fiecare luna, doar nu pe aceeasi data.
adica la mai putin sau mai mult de 28 de zile?
Tocmai mi-a spus ca acum 2 luni nu a venit deloc, dar ea era inca virgina atunci. Si la mai mult de 28 de zile.
Sa isi noteze in calendar de fiecare data cand ii vine, conteaza prea putin cate zile o tine.
Daca are ciclul neregulat, mare grija, ovulatia poate aparea si ea dereglat, deci nu va bazati pe metoda calendarului.
Acum se gasesc in farmacii si teste de ovulatie, la fel ca cele de sarcina, sa fie macar orientativ. Dar cel mai bine sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale date de un ginecolog sau plenning familial.
Dat fiind ca zici ca luna asta i-a venit pe 2 si din ce ai descris tu mai sus, nu cred ca sunt sanse sa fi ramas gravida. Nu avea cum sa se transfere atat sperma fara sa fi simtit si sa mai fie si viabila.
Deci nu cred ca e cazul sa stati stresati.
Daca are ciclul neregulat, mare grija, ovulatia poate aparea si ea dereglat, deci nu va bazati pe metoda calendarului.
Acum se gasesc in farmacii si teste de ovulatie, la fel ca cele de sarcina, sa fie macar orientativ. Dar cel mai bine sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale date de un ginecolog sau plenning familial.
Dat fiind ca zici ca luna asta i-a venit pe 2 si din ce ai descris tu mai sus, nu cred ca sunt sanse sa fi ramas gravida. Nu avea cum sa se transfere atat sperma fara sa fi simtit si sa mai fie si viabila.
Deci nu cred ca e cazul sa stati stresati.
Eu sper sa nu fi ramas urme de sperma pe prezervativ, de asta sunt eu speriat. L-am folosit de amandoua datile, Prima oara dupa ce am ejaculat, l-am schimbat, si cand l-am pus pe al doilea nu m-am spalat pe maini, asta a fost prostia care am facut-o, si totusi eu zic ca am facut tot posibilul sa nu ating sperma cu mana. Chestia asta ma macina pe mine.
Acum doua zile a fost pentru prima oara la ea, si la mine la fel, deci stau foarte prost la capitloul experienta, de asta incerc sa ma interesez.
Stai linistit, e firesc. Totul este sa va informati, sa aveti grija unul de celalalt si totul va fi bine.
Orice poti intreba, nimic nu este rusinos.
Deci, fara stres de data asta.
Numai Bine!
Orice poti intreba, nimic nu este rusinos.
Deci, fara stres de data asta.
Numai Bine!
Multumesc frumos, m-ai mai linistit putin. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Numai bine si tie !
Numai bine si tie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27rh negativ in sarcina
- 3cand se poate vedea o sarcina?
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 5boala inflamatorie pelvina si o sarcina viitoare
- 3Sarcina si antidepresivele
- 37Poate fi gravida?
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 3solicitare raspuns urgent ! sarcina sau o bts ?
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 15vreau un bebe
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 5expunerea la soare in timpul sarcinii
- 1Sarcina? AJUTOR :( !!!
- 0Sarcina si herpes bucal - va rog un raspuns
- 1Poti ramane insarcinata in ziua fertila?
Mai multe informații despre: sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina