gravida prin haine
salut! de curand am mimat actul sexual cu prietena mea care e virgina...dupa ce mam excitat la maxim mi-am dat drumu in pantaloni.intrebarea este dak poate ramane gravida prin haine adik io blugi si lenjerie ea dres si lenjerie?????.sunt disperat nu mai am odihna sper sa imi raspundeti cat mai repede multzumesc anticipat
18 comentarii
0
08-05-2009, ora 01:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a Inviat!
NU...din punctul meu de vedere este absolut imposibil...stati linistit ;)
NU...din punctul meu de vedere este absolut imposibil...stati linistit ;)
Adevarat a Inviat, NICK. Murai, tu crezi ca spermatozoizii sunt un fel de Rambo???Trec prin 2 perechi de pantaloni, 2 perechi de chiloti, rup himenul prietenei tale, mai alearga vreo 15 centimetri pana gasesc un ovul, si ala daca e dispus sa se "joace" cu el????? Stai linistit, asta e ca si cum te-ai teme ca de fiecare data cand ploua, "jucaria" prietenei tale s-ar putea umple cu apa, ca si apa trece prin pantaloni, nu?
0
09-05-2009, ora 12:21
Florynel, m-ai impresionat; ai facut un paralelism genial! ;)))
un doctor sa imi zica ceva sigur va rog.nu mai am somn deci dak sa intamplat suntun om distrus:((
0
10-05-2009, ora 23:11
STAI LINISTIT, nu are cum, este imposibil! Nu mai astepta parerea unui medic, pentru ca nu o vei primi. Nu se deranjeaza nimeni sa-ti rsp la o intrebare retorica.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
0
10-05-2009, ora 23:11
In plus, un copil este o binecuvantare, in niciun caz nu poate sa te distruga!
da este o bvinecuvantare cand ai cu ce sa-l cresti si dupa o anumita varsta io asha consider.in plus mar omora parinti ei.deci va rog din nou
0
11-05-2009, ora 13:24
Asa este, ai mare dreptate, dar stai linistit pentru ca ce ai relatat tu este imposibil; in fimele science-fiction se poate intampla asa ceva, dar in realitate.NU!
Numai Bine si pe viitor fii mai precaut!
Numai Bine si pe viitor fii mai precaut!
:)))))))))Hai mai NICK, esti de groaza; cum adica sa fie mai precaut? Sa-si puna un prezervativ inainte de a ejacula in pantaloni ????Stai linistit murai, ca nu e insarcinata!!!! Uite, ca sa te linistesti, cumpara-i un test de sarcina(costa intre 3 si 9 lei, ieftin tare), si o sa poti dormi linistit, dar sa stii ca dai banii degeaba.Hai bafta!!!
multzumesc mult sper sa aveti dreptate.dar totushi ash vrea mai multe pareri dak se poate:(
0
11-05-2009, ora 23:47
:)))))))))))))))))))))))) Florynel, nu la asta m-am referit, ci strict la instiintarea prietenei cu privire la ejaculare, pentru a nu-si introduce membrele superioare in vagin (daca a atins.)
Murai, mai este un domn pe forum care a intrebat exact ce ai intrebat si tu, doar ca a folosit termeni de specialitate;
DonT worry, be happy!
Murai, mai este un domn pe forum care a intrebat exact ce ai intrebat si tu, doar ca a folosit termeni de specialitate;
DonT worry, be happy!
dak era gravida nu ii mai venea menstruati nu?????
nu are cum sa ramina gravida 100%, nici chiar la cei care penetreaza direct si termina in interiorul vaginului nu totdeauna se intimpla ca fata sa ramina insarcinata.dar tu mai ales ca nici macar pantalonii de pe tine nu ti-ai dat drumul jos..
si la a doua intrebare, daca e gravia, nu ii mai vine menstruatia..dar daca intirzie cu vreo 2-3 zile asta nu inseamna ca e deja gravida.
in exprienta mea am avut un act sexual(care era protejat), dupa care mia intirziat mnstruatia cu vreo 9-10 zile.prietenul meu ca si tine era disperat, dar totul a fost bine si nu a mai existat nici o sarcina..
asa ca tu nici ne avind un act sexual, nu aveai cum so lasi insarcinata!asa ca poti dormi linistit;)
si la a doua intrebare, daca e gravia, nu ii mai vine menstruatia..dar daca intirzie cu vreo 2-3 zile asta nu inseamna ca e deja gravida.
in exprienta mea am avut un act sexual(care era protejat), dupa care mia intirziat mnstruatia cu vreo 9-10 zile.prietenul meu ca si tine era disperat, dar totul a fost bine si nu a mai existat nici o sarcina..
asa ca tu nici ne avind un act sexual, nu aveai cum so lasi insarcinata!asa ca poti dormi linistit;)
imi cer scuze pt offtopic... dar chestia cu rambo e tare :)
good God!!!!!! NU NU NU NU NU NU NU NU !!!!!!de 1 catralion de ori nu...nu este gravida.nu are cum !!!!CHILL
Am patit si eu cv asemanator doar k eram in lenjerie amandoi. Este posibil sa se fii atins de boxerii mei dar nush sigur. Ea este virgina... exista vreun risc ? Sunt curios ce a rezolvat "murai" pana la urma.
am patit si eu ceva asemanator cu prietenul mu... este totusi posibil?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77cum pot sa scap de o sarcina nedorita?
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 191Dozarea TORCH
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 7Nu vreau sa ajung la o sarcina nedorita.
- 9Basicute rosii in gat in sarcina
- 37Poate fi gravida?
- 13RMN in prima luna de sarcina?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 5Lunile sarcini
- 19Dubii, sarcina...?
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 1Sarcina si Scabia
- 42frica de sarcina..ajutor
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 1pot sa raman insarcinata cu un singur rinichi?
- 0Leucemie si sarcina
- 6Sunt însărcinată
Mai multe informații despre: sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide