ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

bulimia si sarcina

06-02-2008
Riana21
Nu este medic/terapeut
Riana21
Sunt bulimica de 6 ani. Am inceput sa-mi tratez boala cu un psihoterapeut, nutritionist, doctor.
Intrebarea mea este, voi putea sa am copii sanatosi dupa 6 ani de bulimie? Se vor putea dezvolta normal in burtica? Este ereditara aceasta boala? Va multumesc
5 comentarii
0
06-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Credeam ca dupa 6 ani...ai facut macar un efort sa citesti despre boala ta ! este o problema pur psihologic, nu se transmite la copil.
Dar o sa ai nevoie de consultul medicului ginecolog :ce si cat trebue sa mananci, ca sa nu afectezi TU, ( prin lipsa vointei..).copilul!
1
06-02-2008, ora 00:00
Riana21
Nu este medic/terapeut
Riana21
Tocmai pentru ca am citit am pus aceasta intrebare. Am citit intr-un articol ca ar fi ereditara.
Iar cu vointa, atata timp cat nu ai trecut pe aici, nu poti arunca totul in spatele vointei. Vorbeste-i de vointa si unui dependent de droguri. Problema e mult mai complexa, nu se rezuma doar la vointa
0
10-02-2008, ora 00:00
simonas34
Nu este medic/terapeut
simonas34
Si eu sufar de bulimie, iar din ceea ce am citit, avand in vedere complicatiile fizice la care ajungi, acestea vor afecta sarcina. Dar in ceea ce priveste copilul, el poate dezvolta bulimia urmandu-ti exemplul, dar nu ereditar. Eu ma simt mult mai bine dupa ce am dublat psihoterapia si cu un grup de suport pe aceasta tema!
0
25-03-2009, ora 02:19
Mastretta
Nu este medic/terapeut
Mastretta
nu e vorba ca daca tu esti bulimica copilul devine si el bulimic.ideea e ca e posibil sa nu poti duce sarcina la capat din cauza complicatiilor la care ajunge organismul si organele tale, in urma bulimiei...
0
14-09-2010, ora 03:11
little cat
Nu este medic/terapeut
little cat
simona34, am nevoie de ajutor. si eu sufar de boala asta de 7 ani.si as vrea un bebe pe viitor.de aceea cer ajutor. am citit mult despre boala, mai mult articole straine, de la medici care s-au specializat pe asta, ma refer in strainatate. Te rog, poti sa-mi spui unde faci terapie cu grup de suport?sper ca e totusi in Romania, altfel.:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Dependența de alimente
  •