bulimia si sarcina
Sunt bulimica de 6 ani. Am inceput sa-mi tratez boala cu un psihoterapeut, nutritionist, doctor.
Intrebarea mea este, voi putea sa am copii sanatosi dupa 6 ani de bulimie? Se vor putea dezvolta normal in burtica? Este ereditara aceasta boala? Va multumesc
Intrebarea mea este, voi putea sa am copii sanatosi dupa 6 ani de bulimie? Se vor putea dezvolta normal in burtica? Este ereditara aceasta boala? Va multumesc
5 comentarii
Credeam ca dupa 6 ani...ai facut macar un efort sa citesti despre boala ta ! este o problema pur psihologic, nu se transmite la copil.
Dar o sa ai nevoie de consultul medicului ginecolog :ce si cat trebue sa mananci, ca sa nu afectezi TU, ( prin lipsa vointei..).copilul!
Dar o sa ai nevoie de consultul medicului ginecolog :ce si cat trebue sa mananci, ca sa nu afectezi TU, ( prin lipsa vointei..).copilul!
Tocmai pentru ca am citit am pus aceasta intrebare. Am citit intr-un articol ca ar fi ereditara.
Iar cu vointa, atata timp cat nu ai trecut pe aici, nu poti arunca totul in spatele vointei. Vorbeste-i de vointa si unui dependent de droguri. Problema e mult mai complexa, nu se rezuma doar la vointa
Iar cu vointa, atata timp cat nu ai trecut pe aici, nu poti arunca totul in spatele vointei. Vorbeste-i de vointa si unui dependent de droguri. Problema e mult mai complexa, nu se rezuma doar la vointa
Si eu sufar de bulimie, iar din ceea ce am citit, avand in vedere complicatiile fizice la care ajungi, acestea vor afecta sarcina. Dar in ceea ce priveste copilul, el poate dezvolta bulimia urmandu-ti exemplul, dar nu ereditar. Eu ma simt mult mai bine dupa ce am dublat psihoterapia si cu un grup de suport pe aceasta tema!
nu e vorba ca daca tu esti bulimica copilul devine si el bulimic.ideea e ca e posibil sa nu poti duce sarcina la capat din cauza complicatiilor la care ajunge organismul si organele tale, in urma bulimiei...
simona34, am nevoie de ajutor. si eu sufar de boala asta de 7 ani.si as vrea un bebe pe viitor.de aceea cer ajutor. am citit mult despre boala, mai mult articole straine, de la medici care s-au specializat pe asta, ma refer in strainatate. Te rog, poti sa-mi spui unde faci terapie cu grup de suport?sper ca e totusi in Romania, altfel.:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18bulimie
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 2Sarcina dupa sarcina?
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 8Sarcina?
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 15Extractia dentara si sarcina
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 0Bulimie
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 5Lunile sarcini
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 0E posibil sa fie vreo problema cu sarcina?
- 13E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2Trompe legate si sarcina
- 6Sunt însărcinată
- 8Suport bulimie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Bulimia nervoasa
- Bulimia
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia