anticonceptionale peste sarcina
Buna dimineata!
Iau anticonceptionale Jeanine de mai bine de un an, din a 5-a zi de ciclu. Acum o saptamana am avut contact sexual dimineata iar seara am uitat sa iau pilula (a opta) pana a doua zi, dupa 18 ore. Am luat-o pe cea uitata, iar dupa cateva ore pe cea din ziua respectiva. De atunci au inceput dureri de burta si apoi de sani. Am continuat sa iau pilulele normal, dar ma tem de o sarcina si, mai ales, de efectele secundare pe care le-ar putea avea pilulele asupra sarcinii. Daca as face un test de sarcina, ar fi relevant in aceasta perioada? ( mentionez ca nu sunt in tara si, deci, mi-e mai greu sa merg la un medic)
Va multumesc si astept cu nerabdare niste sfaturi.
Iau anticonceptionale Jeanine de mai bine de un an, din a 5-a zi de ciclu. Acum o saptamana am avut contact sexual dimineata iar seara am uitat sa iau pilula (a opta) pana a doua zi, dupa 18 ore. Am luat-o pe cea uitata, iar dupa cateva ore pe cea din ziua respectiva. De atunci au inceput dureri de burta si apoi de sani. Am continuat sa iau pilulele normal, dar ma tem de o sarcina si, mai ales, de efectele secundare pe care le-ar putea avea pilulele asupra sarcinii. Daca as face un test de sarcina, ar fi relevant in aceasta perioada? ( mentionez ca nu sunt in tara si, deci, mi-e mai greu sa merg la un medic)
Va multumesc si astept cu nerabdare niste sfaturi.
6 comentarii
Acum este prea devreme pentru ca rezultatul unui test de sarcina sa fie de incredere. Trebuie sa treaca 15 zile de la contactul sexual suspect.
Multumesc de raspuns.
M-ar interesa, totusi, in cazul in care sunt insarcinata, faptul ca am luat pilulele in continuare poate afecta fatul in vreun fel?
M-ar interesa, totusi, in cazul in care sunt insarcinata, faptul ca am luat pilulele in continuare poate afecta fatul in vreun fel?
Pilulele luate in primele 3 saptamani de sarcina nu pot duce la malformatii. Cele luate dupa pot provoca malformatii fetale.
Va multumesc mult. M-am linistit.O sa astept sa vad daca o sa-mi vina menstruatia si o sa ma gadesc de acolo ce e de facut.
buna seara.am si eu o problema.trebuia sa imi vina menstruatie pe 11 acum am 7 zile intarziere de (cateva zile am ameteli, stari de somnolenta, dureri de coloana, am momente cand vomit.etc sint mai multe decat am scris aici)am facut acum 4zile un test de sarcina in care mi-a aparut o linie vizibila si una mai stearsa.mentionez k luna trecuta am avut menstruatie mai mult k de obicei iar ultimele zile cu scurgeri rozalii dupa aceea m-am trezit cu o scurgere alba transparenta, nu am contact sexual de 2 luni (inainte de
ultima menstruatie am avut greata si am varsat)este posibila o sarcina?
Va multumes si astept sfaturi.
ultima menstruatie am avut greata si am varsat)este posibila o sarcina?
Va multumes si astept sfaturi.
Buna ziua
Menstruatia mi-a venit la timp, deci nici o problema cu pilula mea uitata, doar ca am avut dureri mai mari de sani si de burta.Multumesc oricum pentru ca mi-ati raspuns.
Menstruatia mi-a venit la timp, deci nici o problema cu pilula mea uitata, doar ca am avut dureri mai mari de sani si de burta.Multumesc oricum pentru ca mi-ati raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 9trasmitere crize epileptice
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 3produse homeopate in timpul sarcinii
- 7Nu vreau sa ajung la o sarcina nedorita.
- 5boala inflamatorie pelvina si o sarcina viitoare
- 9anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
- 15Extractia dentara si sarcina
- 5tratament pentru helicobacter +sarcina +singerari
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 19Pot avea un copil daca am o afectiune psihica?
- 1sarcina dupa tratament tbc
- 10crema antivergeturi
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 0Tiroida si sarcina
- 1Sarcină sau nu?
- 4sarcina pierduta 21 saptamani
- 1pot sa raman insarcinata cu un singur rinichi?
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
Mai multe informații despre: sarcina anticonceptionalele si sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina