Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
Buna am și eu o nelămurire, ma puteți ajuta va rog frumos cu un sfat
Am 25 de ani și îmi doresc un bebe, in concluzie am avut ultimul cm pe 23.12.2017 iar acum in 29.01.2018 încă nu a apărut cm, precizez ca am un cm de 28, 29 de zile. Contact neprotejat am avut pe data de 5, 7, 11, 14, 18 Ianuarie.Am stare de voma, dureri de cap, balonare, un miros foarte tare (adică simt orice miros foarte puternic), dureri de încheieturi ( mâini, picioare), sâni puțin sensibili in zona sfarcuriilor.Am făcut vreo 2 teste de sarcina ultimul l-am făcut ieri dar au ieșit negative. Întrebare mea este.Este o sarcina și e posibil ca testul de sarcina sa rezulte negativ? Va mulțumesc frumos
Am 25 de ani și îmi doresc un bebe, in concluzie am avut ultimul cm pe 23.12.2017 iar acum in 29.01.2018 încă nu a apărut cm, precizez ca am un cm de 28, 29 de zile. Contact neprotejat am avut pe data de 5, 7, 11, 14, 18 Ianuarie.Am stare de voma, dureri de cap, balonare, un miros foarte tare (adică simt orice miros foarte puternic), dureri de încheieturi ( mâini, picioare), sâni puțin sensibili in zona sfarcuriilor.Am făcut vreo 2 teste de sarcina ultimul l-am făcut ieri dar au ieșit negative. Întrebare mea este.Este o sarcina și e posibil ca testul de sarcina sa rezulte negativ? Va mulțumesc frumos
1 comentarii
Am aproape aceleasi simptome insa testul meu iese negativ...sa devenim mame oare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 115sunt sau nu gravida?
- 3Intarziere menstruatie
- 8Cum sa intarzii menstruatia!?
- 2sunt insarcinata?
- 2Lipsa menstruatiei
- 12Durere de burta si menstruatie intarziata
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 0Intarziere menstruatie
- 0Am ramas gravida?!
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 2Menstruația nu vine
- 0Intarzierea menstruatiei 9 zile
- 0Oare sunt gravidă?
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Întârzierea menstruației
- 0Lipsa menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: