chiuretaj
am facut un chiuretaj si mi'a curs sange doar vreo cateva ore dupa si apoi de atunci nimic au trecut 3 zile. ma simt bine nu ma doare doctorul mia zis ca pot sa iau anticonceptinale dar nu a precizat de cand. trebuie sa astept pana la menstruatie?sau le pot lua acum? va rog raspundeti'mi.
14 comentarii
Poti lua pilule in primele 7 zile dupa chiuretaj..incepe, deci, o folie noua.
si faptul ca nu mia curs mult sange e de rau? ca am citit ca e normal 2 saptamani dupa sa existe scurgeri.
Am facut un chiuretaj si mi-a curs foarte putin sange, in aceea zi.
Au trecut 5 zile si nici picatura de sange, nu am dureri, doar cand dau putin de frig parca ma doare ceva pe acolo!
Va rog din suflet sa-mi raspundeti!
Au trecut 5 zile si nici picatura de sange, nu am dureri, doar cand dau putin de frig parca ma doare ceva pe acolo!
Va rog din suflet sa-mi raspundeti!
Nu te ingrijora!vei avea sangerari.La unele persoane dureaza mai mult timp, chiar si 2 saptamani.
Sunt putin speriata.dr doctor mi-a spus sa vin peste 2 saptamani la control, pana atunci o sa incerc sa scap de spaima asta si sa ma linistesc!
multumesc!
multumesc!
si mie mai curs in acea zis putin si apoi nimic. de bine imi e bine..ce e drept am stat doar in casa.foarte putin in picioare. si mie imi e frica si nuj ce sa fac..:D sper sa fie de bine
Si eu sper sa fie bine sa nu patim altceva:(
Nu va speriati, uneori, in special daca s-a facut chiuretajul prin aspiratie, e posibil sa nu aveti sangerare sau sa sangerati putin mai tarziu, la un efort mai mare sau daca stati mai mult in picioare..Nu veti pati nimic.
eu inca folosesc bandaj si de ridicat nu ridic si cu statu in picioare o sa incerc sa evit. am observat insa ceva galbui pe bandaj. precizaz ca nu a fost prin aspiratie.
buna ziua, Dna dr. as avea o intrebare. Medicul me ginecolog mi-a recomandat ca anticonceptionalele se iau din prima zi de menstruatie dupa chiuretaj. mai sus ati recomandat doamnei sau domnisoarei ca poate lua din primele 7 zile dupa chiuretaj. pana la urma cand putem lua pilulele dupa chiuretaj ? depinde de ceva anume ? multumesc!
atat ginecologul meu cat si doamna doctor mi'au spus ca in prima saptamana dupa pot sa incep sa le iau.acum tu alegi
Am o luna de la chiuretaj si am probleme...cred ca am racit...
Dupa ce urinez ma doare ceva inauntru si am o senzatie neplacuta de a urina mereu.
Va rog sa-mi dai niste sfaturi, o sa merg si la doctor dar sa treaca weekendul.
Se poate sa fie altceva mai grav, ceva in legatura cu chiuretajul?
Dupa ce urinez ma doare ceva inauntru si am o senzatie neplacuta de a urina mereu.
Va rog sa-mi dai niste sfaturi, o sa merg si la doctor dar sa treaca weekendul.
Se poate sa fie altceva mai grav, ceva in legatura cu chiuretajul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 3anticonceptionale dupa avort
- 4pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
- 1singe in uter
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 15Se poate lua pilula de a doua zi dupa 2 luni de la avort!
- 2sangerare dupa chiuretaj
- 4Contraceptie dupa avort
- 3avort-contraceptie
- 2infertilitate dupa chiuretaj ?
- 1Chiuretaj
- 0Sarcina dupa chiuretaj?
- 0Avort in 9 saptamani!!
- 0Sex dupa avort
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 0Posibila menstruatie dupa intrerupere de sarcina
- 0Protectie dupa avort
Mai multe informații despre: Contraceptia dupa avort Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: