sangerare dupa chiuretaj

17-03-2008
denyy10
Nu este medic/terapeut
denyy10
Acum 10 zile am pierdut o sarcina de 10 saptamani dupa care a trebuit sa ma chiureteze, 3-4 zile dupa am avut mici scurgeri rozalii, dupa care sa transformat in ciclu normal, de 3 zile am scurgerii maronii, ma pot ingrijora este posibil sa mai existe resturi? Pot fi si alte probleme, specific ca mi sa dat tratament norfloxacin 2/zi si indometacin 2/zi timp de 7 zile. Cat este normal sa sangerez dupa chiuretaj (sa folosit doar chiureta, fara aspirator)? Dupa cat timp pot ramane din nou insarcinata? Ce analize imi pot face pt.a vedea ce cauza ar fi putut determina pierderea sarcini?
3 comentarii
0
17-03-2008, ora 00:00
melli
Nu este medic/terapeut
melli
Eu iti recomand sa iei legatura cu ginecologul, eu asa stiu ca nu e normal sa ai scurgeri dupa chiuretaj.Multa sanatate!
0
21-03-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Este indicat sa faceti o ecografie transvaginala pentru a vedea daca au mai ramas resturi.Insarcinata ar fi indicat sa ramaneti dupa 6 luni- an de zile, pentru a se reface uterul.Analizele pe care trebuie sa le faceti sunt Ig G si Ig M pentru Toxoplasma, Rubeola, CMV, Herpes, analize pentru determinarea sindromului fosfolipidic.
Toate cele bune.
0
13-01-2009, ora 18:35
shadowdweller
Nu este medic/terapeut
shadowdweller
Am avut un chiuretaj urmat de o insertzie DIU (mirena) vinerea trecuta, am sangerat pana seara nu foarte mult (un tampon extern), sambata sangerarea a incetat complet insa duminica dimineatza a reaprut iar azi e deja martzi shi nu da semne ca s'ar opri, nu e mult cam un tampon extern pe zi fara chiaguri. E normal ce se intampla? Dupa chiuretaj doctorul mi'a zis sa vin la un eco peste 4 sapt.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerarea vaginală după chiuretaj
  •