Dilema dupa avort chirurgical
Buna seara, am 20 de ani si pe data de 24 iulie a.c. am facut un avort chirurgical...am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu cam dupa o saptamana, neprotejat...dar cu mare atentie. Au trecut deja 5 saptamani si problemele tot nu mi-au venit...exista riscul de a fi insarcinata din nou?! Imi este ff frica sa-mi fac un test de sarcina...va rog frumos lamuriti-ma si pe mine...
1 comentarii
Daca deja v-ati omorat propriul copil, de ce nu obligati prietenul sa foloseasca prezervativ si sa preveniti si un alt avort ? E un lucru de bun simt. Conteaza mai mult placerea personala decat viata propriului copil ?
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Cunosc cupluri casatorite care dupa ce au facut un numar de copii, unu, doi, trei, s-au protejat toata viata cu prezervativ si nu au mai facut alti copii.
Normal ca exista riscul sa ramaneti insarcinata daca nu va protejati din cauza lichidului preseminal care contine spermatozoizi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 2Pot face avort in 3 luni jumatate si ce riscuri sunt?
- 6Cabinet/medic ginecolog - recomandare
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 7Probleme grave?
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 4sangerare continua dupa chiuretaj
- 5Marturii avort, crima ce se iarta prin spovedire
- 5sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
- 3Am avut un chiuretaj pe data de 5 mai in Londra
- 7nu stiu daca sunt gravida sau nu..
- 3Chiuretajul se face incepand cu saptamana a 5-a sau a 6-a?
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 9se mai poate face ceva?
- 3Avort medicamentos
- 1Chiuretaj
- 2Avort in 18 saptamani
- 5Sarcina după chiuretaj
- 0Drama unui avort
Mai multe informații despre: Avortul Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: