am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
Buna ziua am si eu o mica intrebare...
In data de 4 aprilie am avut menstruatia iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat.Acum am sesizat niste scurgeri de sange nu abundente de culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata.Nu am nici un fel de dureri doar cateodata ma mai doare f putin abdomenu.Va rog mult rsp la intrebare si sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac!
Si curios e ca in data de 4 mai am avut menstruatie normala si acum vad aceste peste!Se poate sa am surpriza de a astepta un copil?
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc
Va multumesc! Adriela
In data de 4 aprilie am avut menstruatia iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat.Acum am sesizat niste scurgeri de sange nu abundente de culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata.Nu am nici un fel de dureri doar cateodata ma mai doare f putin abdomenu.Va rog mult rsp la intrebare si sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac!
Si curios e ca in data de 4 mai am avut menstruatie normala si acum vad aceste peste!Se poate sa am surpriza de a astepta un copil?
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc
Va multumesc! Adriela
2 comentarii
E foarte posibil sa ai aceasta surpriza. Nu ne spui nimic despre lungimea ciclurilor tale menstruale insa de regula a 12 zi a ciclului e extrem de fertila.
Un test de sarcina, facut insa nu mai devreme de inceputul lui iunie, va raspunde la intrebarea ta.la 2 saptamini de la contactul fecundant suunt inclinata sa ma gindesc la aceasta usoara singerare despre care vorbesti ca la o singerare de nidatie
Un test de sarcina, facut insa nu mai devreme de inceputul lui iunie, va raspunde la intrebarea ta.la 2 saptamini de la contactul fecundant suunt inclinata sa ma gindesc la aceasta usoara singerare despre care vorbesti ca la o singerare de nidatie
Daca in urina este prezent sange imi pot face testu de sarcina si sa imi iasa corect?Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 19pot fi insarcinata?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 0posibilitate sarcina
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 2Sunt confuza
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale sunt insarcinata? sangerarile maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: