Sarcina de la masturbare, nelămurire

18-03-2019
Viviiii
Nu este medic/terapeut
Viviiii
Buna ziua! Am adresat acum câteva zile o întrebare pe forum legată de faptul ca prietenul meu a introdus un deget in vaginul meu și dacă exista șansa unei sarcini in cazul in care exista lichid preejaculator pe deget. Ați spus ca nu pot sa rămân însărcinată dacă nu a existat penetrare. Cu toate astea de o săptămâna simt înțepături in zona ovarelor și a uterului și in partea laterala a sânilor mi s a format o zona ca o pernuță tare care ma doare, de asemenea simt canalele de sub mameloanele mai dilatate și mai tari. Întâmplarea a avut loc pe 1 Martie, țin sa Menționez ca nu a atins picătura de lichid preejaculator, doar și a atins penisul când s a îmbrăcat, a mai introdus degetul in vagin o singura data, iar eu l am masturbat înainte și e posibil sa ii fi întins lichidul pe penis, însă nu a existat ejaculare. Micile dureri specifice ovulației le am avut pe 4 Martie seara și pe 5. Pe data de 5 și 6 am văzut pe lenjerie o secretie gălbuie, foarte densa și tare. De atunci nu am mai eliminat niciun fel de secreție, dar aceste dureri au apărut la o săptămâna de la ovulatie. Menstruația ar trebui sa îmi vina joi. Exista totuși șansa sa fiu însărcinată? Sa fac un test de sarcina? Sunt foarte stresată. Țin sa menționez ca nu am avut niciun contact sexual cu penetrare pana acum
1 comentarii
0
19-03-2019, ora 09:12
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

fara sa faceti un test de sarcina nu veti avea un raspuns concret. Spermatozoizii mor la contactul cu aerul, insa pentru a fi sigura faceti un test de sarcina

O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul