Lichidul cu rol de lubrifiere

12-06-2021
Bond
Nu este medic/terapeut
Bond
Am o nelămurire legata de lichidul pe care il emana penisul atunci cand fac sex. Fac sex cu prietena mea, iar in momentul in care penisul patrunde eman acel lichid. Practic nici nu as avea cum sa introduc penisul fara prezenta acelui lichid. Asa s-a intamplat de fiecare data. Am facut sex de 3 ori, dar nu am simtit absolut niciodată altceva diferit. E normal acel lichid? Din ce stiu unii barbati nu il au si folosesc lubrifiant. Sa imi fac griji ca poate ramane insarcinata? In stilul acesta ma gandesc ca nu as putea face niciodată sex fara prezervativ. Stiu ca atunci cand ejaculezi exista contractii ale penisului. Acest lichid e in cantitate foarte mica. Mulțumesc anticipat pentru răspuns
2 comentarii
1
12-06-2021, ora 20:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Acel lichid apare datorita excitatiei sexuale a barbatului. Rolul lui este predominant de lubrifiant, pentru a permite penetrarea in lipsa lubrifierii partenerei, de aceea si consistenta lui este diferita de cea a spermei. Se simte ca si cum ar fi uleios.
Vestea proasta este ca acest lichid poate contine spermatozoizi ceea ce inseamna ca daca ajunge in vagin exista risc de sarcina. Cu alte cuvinte, daca nu vreti sa aveti surprize neplacute este necesar sa utilizati masuri contraceptive.
0
30-06-2021, ora 08:05
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Asa cum ti- a spus si colegul meu, lichidul preejeculator poate contine spermatozoizi care pot duce la o sarcină. Pentru a preveni o sarcină foloseste prezervativul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici