Anexita sau sarcina?
Bună ziua! Sunt putin panicata...Acum 3 saptamâni am făcut petting cu iubitul meu. Acesta s-a frecat de zona mea vaginala fiind în boxeri. Când și-a dat jos boxerii am observat ca avea lichid seminal iar eu l-am atins foarte puțin cu degetul. I-am pus prezervativul și uitasem ca aveam lichidul acela și m-am șters pe deget și am șters și prezervativul. Apoi am început sa ma mișc ținând mana la baza prezervativului pana acesta a ejaculat. Sunt puțin speriata deoarece îmi întârzie 8 zile ciclul și am dureri și intepaturi la ovarul stang si este umflata zona plus am niște scurgeri alb-gălbui abundente. Aceste dureri incep sa apara mai ales cand ies afara si este frig sau fac efort. Sânii sunt foarte umflati și tari, mai ales cel stâng mă doare foarte tare. Nu mi-a mai intarziat pana acum așa mult. Sunt si virgina...Poate fi o răceală la ovare sau credeți ca sunt insarcinata?
1 comentarii
Consider ca cea mai inteligenta atitudine este sa consultati un ginecolog.El va poate sfatui.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sarcina fara penetrare?
- 0Posibila sarcina?
- 4Ajutor!!!!!!
- 2Nevoie de lămuriri!!!!
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 0E posibila sarcina doar prin atingere?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 3Ajutati-ma! E urgent! Exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata?
- 3Sexul anal și Sarcina
- 1Sunt gravida ?
- 1Sarcina? Eu si prietenul meu ne-am 'jucat' recent.
- 1Posibila sarcina?
- 0Este gravida?
- 3Lichid pre-ejeculator
- 2Stres.. anxietatea mea a intrecut orice limita
- 6Ajutor! Poate ramane gravida daca a folosit toaleta?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare