Sunt nesigur de situația asta.. va rog putin ajutor
În primul rând sunt nou aici si nu stiu daca pun postarea bine...Dar am nevoie de ajutor.
Eu si iubita mea am avut niste momente mai private.. problema e următoarea. Avem bănuieli de sarcina dar noi in acele clipa nu am avut contact sexual "intern" (nu am băgat) dar ea a stat peste mine si se tot freca de mine.. problema este ca ea ma udat mult si nu stiu daca prin toata situatia aia eu am scapat putin... Problema e următoarea. Dacă eu am scapat iar ea a fost atinsă chiar daca nu am băgat, sunt sanse de o posibilă sarcina ?
Eu si iubita mea am avut niste momente mai private.. problema e următoarea. Avem bănuieli de sarcina dar noi in acele clipa nu am avut contact sexual "intern" (nu am băgat) dar ea a stat peste mine si se tot freca de mine.. problema este ca ea ma udat mult si nu stiu daca prin toata situatia aia eu am scapat putin... Problema e următoarea. Dacă eu am scapat iar ea a fost atinsă chiar daca nu am băgat, sunt sanse de o posibilă sarcina ?
1 comentarii
Buna ziua,
daca nu a existat penetrare in interiorul vaginului, nu este insarcinata. Pe viitor va recomandam sa va protejati pentru a Evita o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca nu a existat penetrare in interiorul vaginului, nu este insarcinata. Pe viitor va recomandam sa va protejati pentru a Evita o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 4insarcinata dupa petting?
- 2E posibil să rămân însărcinată dacă s-a terminat pe mine?
- 8Degetul in vagin
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 3Ajutati-ma! E urgent! Exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata?
- 1Nu stiu daca sunt sau nu gravida..
- 1Sarcina de la masturbare?
- 1Sarcina? Eu si prietenul meu ne-am 'jucat' recent.
- 1Posibilitate de sperma pe deget
- 2Virgina insarcinata cu lichid preejaculator?
- 3Ajutati-ma va rog. Imi e tare frica si ma intreb de ce am aceste dureri
- 1Exista risc de sarcina?
- 1Se poate ca spermatozoitii sa treaca prin imbracaminte??
- 6Sarcina? E posibil sa ramai insarcinata prin masturbare?
- 2Stres.. anxietatea mea a intrecut orice limita
- 6Ajutor! Poate ramane gravida daca a folosit toaleta?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare