Poti sa ramai insarcinata daca esti virgina
de vreo 2 saptamani eu cu prietena mea tot facem niste joculete erotice pentru ca ii este frica sa o faca desi e majora. Joculete constau in bagarea penisului putin in vagin dar foarte putin pentru ca o durea. Intrebarea mea este urmatoarea : ea poate sa ramana insarcinata pentru ca nu am folosit niciodata prezervativul si imi este frica sa nu ramana de la Lichidul pre-ejaculare ?
P.S : Am incercat sa va explic cu cuvintele mele. scuze
P.S : Am incercat sa va explic cu cuvintele mele. scuze
4 comentarii
Exista posibilitatea sa ramana insarcinata caci acel lichid care iese din penis atunci cand barbatul este excitat contine spermatozoizi; chiar daca este virgina...
Invatati sa utilizati prezervativul.
Este important sa intelegeti ca inceputul vietii sexuale aduce cu sine nu doar placere ci si responsabilitate: informati-va despre masurile contraceptive si bolile cu transmitere sexuala. Educatia sexuala, facuta din surse verificate, credibile, cum este siteul Romedic si siteul meu despre sexologie va poate ajuta sa hu ajungeti in situatii neplacute si riscante.
Invatati sa utilizati prezervativul.
Este important sa intelegeti ca inceputul vietii sexuale aduce cu sine nu doar placere ci si responsabilitate: informati-va despre masurile contraceptive si bolile cu transmitere sexuala. Educatia sexuala, facuta din surse verificate, credibile, cum este siteul Romedic si siteul meu despre sexologie va poate ajuta sa hu ajungeti in situatii neplacute si riscante.
Pai am mai citit tot pe acest ca nu exista sarcina fara penetrare ceea ce eu nu am facut ( sau sunt sanse mici/minime)
"bagarea penisului putin in vagin" este de ajuns...
Dacă eu și prietenul meu am făcut sex"fals" pot rămâne însărcinată? El nu și.a dat drumul la lichid în mine și am folosit și un prezervativ. Sunt șanse să fiu gravida?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 3pot fi gravida?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 3sarcina si lichidul preejaculator
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 1Lichid preejaculator
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 3Prietena mea a ramas gravida?
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 5Sarcina de la lichid prespermatic?
- 2Ajutor Vă rog Pot trece spermatozoizii din lichidul preseminal prin textura chilotului?
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 1Lichid prespermatic
- 0Lichid preejaculare diurnă.
- 1Lichid preejaculator intarziat
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator