Putin ajutor va rog!
Am ciclu care vine odata la 23-24 de zile, ultima data a fost din 13 pana in 16 martie si ar trebui sa vina zilele astea, prin 8-9 aprilie. Nua m avut niciodata contact sexual direct cu prietenul meu, nici cu prezervativ macar. Tot ce facem este sa ne masturbam reciproc avand grija. De fiecare data ejacula pe el sau se abtinea si nu am avut niciun incident, nu am atins vaginul inapoi dupa ce am pus mana pe sperma, nu nimic, iar ciclul a venit in fiecare luna la timp. Dar azi a fost mai altfel. L am lasat sa ejaculeze pe pieptul meu, stateam in genunchi si aveam chiloti pe mine si picioarele stranse bine, dar o mica picatura am vazut o ca se scurgea in jos spre buric si am sters o rapid rapid, fara ca aceasta sa ajunga la dunga chilotului, iar intr un minut am mers la baie sa ma spal cu apa si sapun pe maini si piept si m am sters bine cu un prosop uscat pe piept. Avand in vedere ca m am spalat, sters, ca picatura aceea nu a ajuns pe chilot si faptul ca in cateva zile imi vine menstruatia, pot ramane insarcinata? Doresc raspunsuri cat mai serioase va rog. Momentan nu prezint simptome. Anticonceptionale, pastile nu am mai luat si de asemenea nici test de sarcina nu am mai folosit.
4 comentarii
Nu mai esti in petrioada fertila, si chiar daca ai fi fost, picatura aceea de sperma a ajuns pe tine sau pe chilot nu in vagin. Nu e chiar asa usor sa ramai insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sarcina posibila?
- 4sperma trece prin materiale textile?
- 1Sarcina fara penetrare?
- 2Este posibil sa fiu însărcinată ?
- 2E posibil să rămân însărcinată dacă s-a terminat pe mine?
- 1Anexita sau sarcina?
- 1Ajutati-maa
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 1Sarcină sau nu?!
- 8Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
- 2Sarcina
- 3Lichidul preejaculator
- 0Pot ramane insarcinata?
- 0Sarcina?
- 3Prea devreme?
- 1Posibila sarcina?
- 2Virgina insarcinata cu lichid preejaculator?
- 1Ajutor - Spermatozoizii pot trece prin 2 straturi de haine?
- 3Lichid pre-ejeculator
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare