Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?

21-02-2010
funny_girl_001
Nu este medic/terapeut
funny_girl_001
Buna!As avea si eu o intrebare.Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?Adica daca baiatul ejaculeaza in tine dar fara sa te dezvirgineze?..se poate?
5 comentarii
0
21-02-2010, ora 12:34
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
da, este posibil
0
21-02-2010, ora 18:28
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Bineinteles, nu conteaza felul in care spermatozoizii ajung in vagin si apoi migreaza spre eventualul ovul.
0
22-02-2010, ora 14:41
funny_girl_001
Nu este medic/terapeut
funny_girl_001
Si de exemplu daca iti faci un control ginecologic, nu neaparat sa vezi daca esti insarcinata sau nu, medicul isi da seama cand te consulta ca esti insarcinata, fara sai ceri sa afle acest lucru?
0
22-02-2010, ora 16:32
Kitty818
Nu este medic/terapeut
Kitty818
funny_girl_001 dk ai facut sex si ai vz k nu te -a durut sau nu ti-a curs sange, inseamna k ai himenul foarte elastic, , dar si asa, din pacate poti ramane insarcinata.dar in afara de asta, trebuie sa te gandesti si la bolile pe care poti sa le iei.
0
24-02-2010, ora 21:07
funny_girl_001
Nu este medic/terapeut
funny_girl_001
nu am facut sex...dar a fost cat pe ce sa fac...nu sia introdus penisul in vagin, dar ma tot gandesc daca ar putea sa ejaculeze in timpul "jocului" ;)) nici nu stiu cum sa zic...adevarul e ca a ejaculat dupa ce nu sa mai jucat la intrararea in vagin...poate sa ejaculeze si in timp ce nu simte placerea aceea maxima..???mie frica sa nu raman insarcinata..:|.sunt cam nelinistita in momentul acesta..cat timp trebuie sami intarzie menstruatia pentru ami da seama ca sunt insarcinata.?:-ss
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •