Intarziere menstruatie, test negativ.
Buna ziua. Am o intarziere a menstruatiei de 3 zile astazi. Ieri am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Am un ciclu regulat, de 28-29 de zile, tine 5 zile si ultima menstruatie a inceput in 19.01 iar cea care intarzie trebuia sa inceapa pe 16.02. Toate contactele sexuale au fost protejate. Va scriu, pentru ca ma ingrijoreaza aceasta intarziere. Nu mi s-a mai intamplat sa intarzie atat de mult, maxim 1 zi.
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
Ma sfatuiti sa reiau testul mai incolo? Oare l-am facut prea devreme?
Multumesc!
2 comentarii
Aceeasi problema si la mine, menstruatie regulată, nu mi a întârziat niciodata mai mult de 1 zi. Acum am o intarziere de 4 zile.Nu m am protejat la actele sexuale, totusi testul este negativ, un sfat? Mentionez ca sotul meu ia profertil.
Lia17 am patit sa imi intarzie menstruatia 6 zile si asta de la stres. Niciodata nu am avut pana atunci probleme cu menstruatia sa imi intarzie mai mult de 1 zi. Daca contactele sexuale au fost protejate, dupa parerea mea nu ai de ce sa iti faci probleme. Trebuie sa astepti, asa am facut si eu :) Oricum sunt abia 3 zile de intarziere..ceea ce e normal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 22hematurie de doua luni
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 3Sarcina?!
- 2Intarzierea ciclului
- 1Intarziere menstruatie
- 2Mi-a intarziat
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
- 4Probleme dereglare hormonala?
- 0Posibila sarcina?
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: