Sarcina?
Buna, in data de 25 Iunie am avut un contact sexual protejat, însă nu am exclus existența unui accident. Pe 9 Iulie mi a venit menstruația care a ținut 5 zile, însă numai in prima zi am sângerat mai mult, restul zilelor sângerarea a fost putina și de culoare maro. La 2 sapt de la contact am făcut un test de sarcina iar la 3 sapt am repetat testul, ambele au fost negative. Ieri am avut o durere de câteva ore in zona ovarului drept, observând de asemenea ca secreția vaginală e asemănătore cu cea din perioada ovulației. Ceea ce ma nelinișteste este ca înainte de ovulatie am început sa resimt o durere de sâni mai ales la nivelul sfârcurile. O durere care are doar la apăsare sau strângere și văd ca nu mi a trecut. Este posibil totuși existența unei sarcini desi testele au fost negative. Alte simptome nu prezint.
8 comentarii
Buna. In principiu nu. Dar mai faceti un test sa fiti sigura.
Am făcut 2 pana acum, ar trebuie când in cel mult 2 sapt sa mi vina menstruația, e posibil sa resimt cumva acel sindrom premenstrual?
Sindrom premenstrual cu o saptamana inainte daca exista.
De obicei încep sa le resimt imediat după ovulatie, nu atât de intense dar am un disconfort.
Numai un test de sarcina normal sau HCG poate sa confirme o sarcina. Parerea mea e ca daca ati avut contact protejat, a venit menstruatia si ati avut un test corect negativ, nu sunteti insarcinata.
Am făcut 2 teste la interval de 2 și 3 săptămâni de la contact, negative. Oricum va mulțumesc
Testul se face la 3 saptamani de la contactul neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei. Nu sunteti insarcinata. Stati linistita!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme sanul stang
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 7durere persistenta la sani
- 5durere foarte mari la sani!
- 2durere a sanilor
- 1dureri de sani
- 3durere la sin
- 1De ce ma dor sfarcurile?
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 0Artizia si durerea de sani
- 3Dureri de sani si scurgere mamelonara
- 1Dureri mamare cam de doua saptamani
- 5Ma dor sanii
- 0Dureri de sani
- 1Durere de sani din cauza anticonceptionalelor?
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 0Durere sani
- 0Durere de sani si dureri pelviene
- 1Dureri ale sanului
- 2Durere de sân
Mai multe informații despre: Durere de sani dureri la ambii sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: