Dureri de sân după exerciții fizice
Bună ziua! M am lăsat de fumat de 7 luni, m am îngrășat un pic, în special am pus pe fund, coapse, sâni și cel mai mult pe ABDOMEN. Am inceput să fac exerciții fizice, mai mult abdomene, dar și exerciții ce implicau pectoralii. Am inceput să slăbesc un pic, pe fund, sâni, dar am început să am dureri de sâni, în special cel drept. E posibil că aceste variații să mi de-a durerile de sân? Menționez că am 53 ani și toată viața am fost o femeie slabă, în jur de 50 kg la o înălțime de 1, 67 m. După lăsatul de țigări, am ajuns la 53-54 kg. Sunt la menopauză de 5 ani. Mulțumesc!
3 comentarii
ma minunez pe zi ce trece de intrebarile unora. chiar nu poti deduce ca e vorba de o febra musculara la piept, din moment ''ce faci exerciții ce implica pectoralii'' ?
De aceea funcționează acest site, pentru oamenii care nu pot "deduce"nici măcar lucruri simple privitoare la sănătatea lor. Puteai să răspunzi, fără a fi malițios. Păcat!
mai rasfoieste paginile site-ului sa vezi care e rolul lui. ma intreb daca ai reusit sa faci o scoala, considerand ca asta ti se pare o problema la care trebuie sa-ti raspunda altii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de san
- 3am dureri mari la sani... nodul sau altceva?
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4san dureros si foarte tare
- 17durere de sfarcuri
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 1Durere sub sanul stang
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 1Am sanii foarte tari
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 0Dureri de sani
- 3Durere san?? Raspuns urgent
- 1Probleme la sân
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 0Posibil dereglare hormonala?
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: