Dureri de sân după exerciții fizice

02-05-2021
chance1
Nu este medic/terapeut
chance1
Bună ziua! M am lăsat de fumat de 7 luni, m am îngrășat un pic, în special am pus pe fund, coapse, sâni și cel mai mult pe ABDOMEN. Am inceput să fac exerciții fizice, mai mult abdomene, dar și exerciții ce implicau pectoralii. Am inceput să slăbesc un pic, pe fund, sâni, dar am început să am dureri de sâni, în special cel drept. E posibil că aceste variații să mi de-a durerile de sân? Menționez că am 53 ani și toată viața am fost o femeie slabă, în jur de 50 kg la o înălțime de 1, 67 m. După lăsatul de țigări, am ajuns la 53-54 kg. Sunt la menopauză de 5 ani. Mulțumesc!
3 comentarii
0
10-05-2021, ora 03:25
360
Nu este medic/terapeut
360
ma minunez pe zi ce trece de intrebarile unora. chiar nu poti deduce ca e vorba de o febra musculara la piept, din moment ''ce faci exerciții ce implica pectoralii'' ?
0
10-05-2021, ora 06:27
chance1
Nu este medic/terapeut
chance1
De aceea funcționează acest site, pentru oamenii care nu pot "deduce"nici măcar lucruri simple privitoare la sănătatea lor. Puteai să răspunzi, fără a fi malițios. Păcat!
0
10-05-2021, ora 10:49
360
Nu este medic/terapeut
360
mai rasfoieste paginile site-ului sa vezi care e rolul lui. ma intreb daca ai reusit sa faci o scoala, considerand ca asta ti se pare o problema la care trebuie sa-ti raspunda altii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: