Dureri mamare cam de doua saptamani
Buna ziua! De obicei, inaintea ciclului menstrual, mi se umfla si simt o durere puternica la nivelul sanilor, cam de doua saptamani. Luna aceasta, ciclul mi-a venit cu 2 zile inainte, avand in vedere ca am un ciclu care de maxim doua ori pe an se abate de la cele 28 de zile, si durerea de sani nu a incetat, ba chiar au ramas la fel de umflati. Ar trebui sa imi fac griji? Eu mai am si alte probleme de sanatate, digestive, si nu as vrea sa fie nevoie sa umblu din nou dupa analize. As vrea sa stiu daca este ceva normal sau am motive sa imi fac griji. In ultimul timp, din cauza probemelor digestive, am scazut in greutate, ar putea fi asta un motiv?
1 comentarii
Stimata Doamna,
Din mesajul trimis de dumneavoastra nu ne specificati varsta pe care o aveti si daca aveti un istoric obstetrical (nasteri, avorturi). Asocierea problemelor digestive cu scaderea in greutate pot cauza si disconfort la nivelul zonei genitala cat si mamare, insa acest lucru necesita un consult de specialitate.
O zi excelenta!
Din mesajul trimis de dumneavoastra nu ne specificati varsta pe care o aveti si daca aveti un istoric obstetrical (nasteri, avorturi). Asocierea problemelor digestive cu scaderea in greutate pot cauza si disconfort la nivelul zonei genitala cat si mamare, insa acest lucru necesita un consult de specialitate.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4ma dor sanii
- 4problema cu sanii: durere de 2 saptamani
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 2ma dor sani
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 1durere de sin si sfirc la barbati
- 4durere de sani de trei saptamani
- 3Dureri de sani si scurgere mamelonara
- 4durere de san drept (este usor umflat si tare la palpare)
- 0Dureri de sani
- 0durere de sani ciudata
- 1Simptome false?
- 1durere la atingere la un san
- 0Durere in zona sfarcurilor
- 5Ectazii ductale retromamelonare
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 0Durere de sani si dureri pelviene
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: