dureri de sani
am 22 ani si de aproximativ 2 saptamani prezint dureri permanente la ambii sani.
Va rog sa-mi recomandati un 'traseu' pentru diagnostic si tratament.
Multumesc.
Va rog sa-mi recomandati un 'traseu' pentru diagnostic si tratament.
Multumesc.
8 comentarii
Iei orice fel de medicament, pastila, ceaiuri ?
Pe data de 11 martie a fost ultima zi de menstruatie. Dupa doua zile a aparut o durere de sini si in aclasi timp si marirea lor.Acum o luna doamna doctor ginecolog mia dat o serie de pastile pentru a ma ajuta sa ramin insarcinata. Poate fi o dereglare hormonala sau din cauza pastilelor ? Tot odata pe data de 25 martie a aparut din nou menstruatia cu o durere cumplita de spate si burta plus durerea de sinii de care vam vorbit. Va multumesc anticipat
Durerea de sani poate fi efect secundar al ingerarii unor pastile.
Ultima nu stiu daca este menstra. Nu este la termen. Poate fi o sangerare cu alte cauze. Mergeti la ginecolog pentru consult clinic si ecografie transvaginala sa vada cauzele.
Dati cautare pe net Cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Ultima nu stiu daca este menstra. Nu este la termen. Poate fi o sangerare cu alte cauze. Mergeti la ginecolog pentru consult clinic si ecografie transvaginala sa vada cauzele.
Dati cautare pe net Cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Deci sar putea sa fie o sarcina sau o racială puternica care a facut sa vina menstruatia. Consultării ginecologie au fost făcute acum o lună si nu sunt probleme. A fost făcută si acea analiză Clamudia si a iesit bine.Ecograf transvaginal la fel nu sunt cinstirii. Ogestat sunt pastilele si 3 luni de acid folic
Luati legatura cu medicul care v-a dat pastilele si spuneti-i ce va doare si ca aveti sangerare.
Buna seara este posibil ca de la pastilele acid folic sa provoace somnolență. Va multumesc
Cîteva picături de sînge după doua zile de la terminarea menstruatiei este un motiv de îngrijorare.?Va multumesc
Daca se repeta mergeti la medic sa vada cauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 4san dureros si foarte tare
- 4problema cu sanii: durere de 2 saptamani
- 2durere a sanilor
- 3Dureri de sani ce radiaza spre zona axiala?
- 0saptamana 9 si durerea de sani
- 2ma dor sani
- 3Dureri de sani
- 4dureri la sani
- 3durere a sanilor
- 3probleme la san de cate zile
- 1Dureri mamare cam de doua saptamani
- 2durere de sani
- 3Dureri de sani dupa Yasmin
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 3dereglari hormonale
- 2Durere a sanului drept in timpul actului sexual si dupa