dureri de sani

am 22 ani si de aproximativ 2 saptamani prezint dureri permanente la ambii sani.
Va rog sa-mi recomandati un 'traseu' pentru diagnostic si tratament.
Multumesc.
Va rog sa-mi recomandati un 'traseu' pentru diagnostic si tratament.
Multumesc.
8 comentarii

Iei orice fel de medicament, pastila, ceaiuri ?

Pe data de 11 martie a fost ultima zi de menstruatie. Dupa doua zile a aparut o durere de sini si in aclasi timp si marirea lor.Acum o luna doamna doctor ginecolog mia dat o serie de pastile pentru a ma ajuta sa ramin insarcinata. Poate fi o dereglare hormonala sau din cauza pastilelor ? Tot odata pe data de 25 martie a aparut din nou menstruatia cu o durere cumplita de spate si burta plus durerea de sinii de care vam vorbit. Va multumesc anticipat

Durerea de sani poate fi efect secundar al ingerarii unor pastile.
Ultima nu stiu daca este menstra. Nu este la termen. Poate fi o sangerare cu alte cauze. Mergeti la ginecolog pentru consult clinic si ecografie transvaginala sa vada cauzele.
Dati cautare pe net Cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Ultima nu stiu daca este menstra. Nu este la termen. Poate fi o sangerare cu alte cauze. Mergeti la ginecolog pentru consult clinic si ecografie transvaginala sa vada cauzele.
Dati cautare pe net Cauze ale sangerarilor intermenstruale.

Deci sar putea sa fie o sarcina sau o racială puternica care a facut sa vina menstruatia. Consultării ginecologie au fost făcute acum o lună si nu sunt probleme. A fost făcută si acea analiză Clamudia si a iesit bine.Ecograf transvaginal la fel nu sunt cinstirii. Ogestat sunt pastilele si 3 luni de acid folic

Luati legatura cu medicul care v-a dat pastilele si spuneti-i ce va doare si ca aveti sangerare.

Buna seara este posibil ca de la pastilele acid folic sa provoace somnolență. Va multumesc

Cîteva picături de sînge după doua zile de la terminarea menstruatiei este un motiv de îngrijorare.?Va multumesc

Daca se repeta mergeti la medic sa vada cauza.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durerea sanilor... inaintea menstruatiei
- 3tensiune in sani
- 10va rog un sfat! sufar de fibroadenom la ambii sani
- 7nodul dureros san drept
- 4san dureros si foarte tare
- 4problema cu sanii: durere de 2 saptamani
- 3am dureri la un san, iar medicul meu ma ignora!
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 10dureri de sani - lateral
- 3durere la sin
- 2durere de sani
- 4durere la san
- 1dureri de san si scurgeri branzoase urat mirositoare
- 1Simptome false?
- 1Probleme la sân
- 2Durere sani, mai ales sfarcurile
- 0Durere de sani si dureri pelviene
- 0Am luat anticonceptionale Yaz si am dureri mari de sani