Durere san?? Raspuns urgent
Buna ziua. In luna septembrie incepusem sa am niste dureri dese de inima(credeam eu), ma intepa foarte tare, incepuse sa ma intepe foarte tare si de 4-5 ori pe zi. Cateodata ma mai lasa o zi, dar dupa iar incepeau durerile. Aveam crize aproape zilnic, ma apucam cu mana si tipam, atat de tare ma durea, mi-am facut analize si ecografie. Mi-a spus ca la inima nu am nimic, poate din cauza sutienului am durerile acelea la san.Am facut si ecografie mamara 3D, mi s a spus ca nu am nimic. A trecut o perioada in care nu ma mai duruse deloc. Insa de acum cateva luni iar au reaparut, sunt mult mai dese si intense, acum in ambele parti, la ambii sani. Nu stiu unde sa ma mai duc sau din ce cauza apar.. Ce parere aveti?
3 comentarii
1. Consult clinic Cardiolog + analize specifice de inima: ekg, ecocradiografie, Test Holter.
2. Daca inima e ok, aveti somatizari de anxietate, mici atacuri de panica.
Ele sunt cauzate de dereglarea neurotransmitatorilor, niste hormoni care fac legatura intre neuroni.
Medicamentul care ii regleaza se numeste antidepresiv si se ia cu reteta de la Psihiatru.
2. Daca inima e ok, aveti somatizari de anxietate, mici atacuri de panica.
Ele sunt cauzate de dereglarea neurotransmitatorilor, niste hormoni care fac legatura intre neuroni.
Medicamentul care ii regleaza se numeste antidepresiv si se ia cu reteta de la Psihiatru.
aveti o nevralgie intercostala toracica, antinevralgicul sau de la naturiste produse pe baza de scoarta salciei albe va ajuta.Evitati medicamentele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ma doare sanul stang
- 1probleme sanul stang
- 3de cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat
- 5durere foarte mari la sani!
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 3am dureri la un san, iar medicul meu ma ignora!
- 2ma dor sani
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 4durere la sanul stang
- 4durere de san drept (este usor umflat si tare la palpare)
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 0durere de sani ciudata
- 10Durere san?
- 1Probleme menstruale si probleme privitor la sani
- 0dureri la sani
- 1Durerea unui singur sân !!
- 0Durere sani
Mai multe informații despre: sanii durerosi Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: