dupa sex anal, am senzatii ciudate la nivelul penisului
buna ziua. este posibila aceasta situatie? fac sex normal, neprotejat, cu prietena mea de o luna si jumatate si nu am avut nici o problema. Am facut sex anal de curand, si inca din seara cu pricina am avut niste senzatii ciudate la nivelul penisului ca niste intepaturi.din a doua zi au inceput problemele: usoara usturime la urinat, scurgere uretrala si mancarimi de-a lungul uretrei.am si mancarimi in anus (nu in jur).si am senzatia ca am mancarimi peste tot.
deci in concluzie, este pusibil ca fata sa aiba un vagin sanatos iar rectul sa fie cu probleme???
deci in concluzie, este pusibil ca fata sa aiba un vagin sanatos iar rectul sa fie cu probleme???
3 comentarii
buna seara,
sexul normal = sanatate
sexul anal= poti sa te astepti la de toate..?!?
Atentie la NEATENTIE!
numai bine,
p.s.
un control medical..ar fii ok.
sexul normal = sanatate
sexul anal= poti sa te astepti la de toate..?!?
Atentie la NEATENTIE!
numai bine,
p.s.
un control medical..ar fii ok.
sexul anal.
presupune sa "intre" de unde ies fecalele?!?
ti-ai raspuns singur la intrebare= NU-I TOTUNA!
presupune sa "intre" de unde ies fecalele?!?
ti-ai raspuns singur la intrebare= NU-I TOTUNA!
Tu compari vaginul cu anusul? Ia gandeste-te putin...exista materii fecale in vagin?Ai macar idee la ce riscuri va expuneti atat tu, cat si partenera ta practicand sexual anal?
- Infectii cu Chlamidia, HIV, HPV, HSV, parazitare, giardioza, e-coli, microsporidii/ Cancer anal/ Gonoree/ Hepatite virale de tip B si C/ Hemoroizi si fisuri anale/ Ureaplasma urealitica, etc
Daca nu te-ai speriat suficient si ai de gand sa practici in continuare sexul anal, tine macar cont de cateva lucruri:
- anusul trebuie sa fie curat si intestinul gol pentru ca igiena locala este esentiala.
- dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene.
- foloseste neaparat prezervativ pentru ca in anus exista un numar mare de bacterii
Consulta urgent un urolog pentru e clar ca bacteriile dau chef cu penisul tau!!!
- Infectii cu Chlamidia, HIV, HPV, HSV, parazitare, giardioza, e-coli, microsporidii/ Cancer anal/ Gonoree/ Hepatite virale de tip B si C/ Hemoroizi si fisuri anale/ Ureaplasma urealitica, etc
Daca nu te-ai speriat suficient si ai de gand sa practici in continuare sexul anal, tine macar cont de cateva lucruri:
- anusul trebuie sa fie curat si intestinul gol pentru ca igiena locala este esentiala.
- dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene.
- foloseste neaparat prezervativ pentru ca in anus exista un numar mare de bacterii
Consulta urgent un urolog pentru e clar ca bacteriile dau chef cu penisul tau!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Rani pe penis si umflatura!!!
- 4Proeminente pe partea superioara a penisului
- 12sexul anal = alte boli?
- 2crapaturi pe pielea penisului
- 4sex anal - avamtaje/dezavantaje
- 32As vrea sa fac sex anal dar nu stiu cum sa incep
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 10Poate sa rămână însărcinată din cauza sexului anal?
- 0Hemoroizi
- 3Sarcina?
- 0Ajutati-ma - un fel de buba pe penis
- 3Sexul anal și Sarcina
- 0Semn ciudat pe penis
- 1Penis cu infectie
- 2Sex anal și sarcina
- 0Problema piele penis
- 0Mica fisura glandul penisului
Mai multe informații despre: Sexul anal leziuni pe penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: