sant ingrijorata

21-09-2006
kokazz04
Nu este medic/terapeut
kokazz04
iau Janine.incep joia si le termin miercurea iar sambata am menstra. am facut un tratament cu metronidazol-comprimate 10 zile, gynozol ovule -6 zile, spalaturi cu septovag 6 zile. am luat toate pilulele contraceptive la timp. problema e ca desi trebuia sa am sangerari de sambata, azi e joi si inca acestea nu au aparut. am facut un test barza si a iesit negativ (testul asta trebuie facut numai dimineata? pe el scrie ca nu). interactioneaza cumva metronidazolul cu contraceptivele astfel incat acestea sa nu isi fi facut efectul?e posibil sa fiu gravida?(am uitat sa mentionez: duminca am avut cateva picaturi de sange, dar s-au oprit ).as vrea sa stiu ce trbuie sa fac?incep alta folie de janine?sant gravida?nu sant?
2 comentarii
0
02-10-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Incepeti urmatoarea folie. Nu sunteti gravida.
0
03-10-2006, ora 00:00
kokazz04
Nu este medic/terapeut
kokazz04
va multumesc mult..oricum am inceput o noua folie si am mai facut un test de sarcina care a iesit negativ...va multumesc mult!sa speram ca o sa vina de data asta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul