sangerari intre menstre
Buna ziua!As dori sa stiu daca in timpul ovulatiei este normal sa sangerez?nu sangerez abudent, doar cateva picaturi, dar sunt mai deschise la culoare ca in timpul menstrei.
4 comentarii
Da, este absolut normal. Faceţi parte dintre fericite: ştiţi exact momentul în care are loc ovulaţia, fapt pe care îl puteţi folosi pentru a avea sau a nu avea copii, după dorinţă.
Va multumesc!Sincer ma cam gandesc la o posibila infectie, am fost diagnosticata cu candida acum un an, desi am urmat tratamentul, ma gandesc sa nu fi recidivat iar acum 6 luni am facut o intrerupere de sarcina.Oricum in zilele urmatoare, ma voi duce la un control.Sper ca totul sa fie bine...
cand ai avut candida acum un an ai sangerat intre menstre?Am si eu sangerari de 2 luni intre menstre si usturimi in timpu actului sexual sa fie vorba de o candida?
Nu, e prima oara cand sangerez.Usturimile cat si durerile in timpul actului sexual sunt simptome ale infectiei cu candida.Depinde de organismul fiecarei persoane, infectia poate exista si persoana infectata sa nu fii simtit nimic.Eu spre exemplu cand am fost diagnosticata cu candida, in afara de o usoara scurgere alb-galbuie, nu am avut nimic altceva.Du-te la un control medical, sa afli sigur ce ai, mai ales ca sunt deja 2 luni de cand sangerezi si ai usturimi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 17spotting
- 0sangerare dupa 2 saptamani de la ciclu
- 1sangerari intre menstruatii.. 24 de ani
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 0sangerare intre menstruatii
- 4testul de ovulatie negativ...ejaculat in interior... de ce intarzie menstruatia????
- 0sange dupa o saptamana de la menstruatie
- 1Sangerari vaginale intre menstuatii!
- 3sangerari intre menstruatii
- 1Secretie maronie sau spotting?
- 0Sangerari intre menstre
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 0Am ramas gravida ?
- 0Spotting inainte de menstruatie?
- 3Sangerarea
Mai multe informații despre: ovulatia sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: