ceaiul de sunatoare influenteaza oarecum menstra?
buna tuturor, , , , , va rog sa/mi trimite/ti si mie cat mai repede un raspuns...ultima menstra am avut/o pe 18 noiembbrie...contacte neprotejate pe 28, 30 si 3...aseara am sangerat, ffff putin cat m/am sters cu hartia.sunt ffff speriata.eu am endometrioza operata in 1999 si de trei ani a recidivat si/am refuzat sa ma operez iar.incerc sa raman gravida de doi ani...va rog sa/mi raspunde/ti...poate fi de la nidare sau de la endo.am auzit ca poate da sangerari intre menstre.am baut acum trei zile si doua cani de ceai de sunatoare...am auzit ca si el ar influenta oarecum menstra.va multumesc si multa sanatate!!!!!!!!!!
3 comentarii
IN perioada 28.11/ 3.12 (cand ati avut contact neprotejat) ati facut vreun test de ovulatie??? endometrioza se asociaza frecvent cu subfertilitate sau infertilitate, este o boala care progreseaza si va recomand sa va adresati unui medic ginecolog (eventual supraspecializat in tratamentul infertilitatii) de urgenta.
buna dimineata si multumesc de raspuns...nu imi prea fac teste de ovulatie!!!!!!!!!dar credeti ca la un ciclu care in ultimele trei luni s/a reglat in urma unui tratament facut cu karissa pt endometrioza, , , la 31 de zile sa fi avut ovulatia in acel interval????????????multumesc
Ovulatia la femeile cu endometrioza e posibil sa apara putin mai tarziu, este important sa mergeti la medic si sa va monitorizati ovulatia prin teste de ovulatie (+/- ecografii transvaginale). Trebuie obiectivat faptul ca se produce aceasta, atfel e posibil sa pierdeti timp pretios si sa fie tot mai greu sa obtineti o sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3spottingul se considera menstruatie?
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 3sangerare inainte de menstruatie
- 0sangerare dupa 2 saptamani de la ciclu
- 5nevoie urgenta de un ginecolog sau dermatolog :(
- 1sangerare inainte de menstruatie
- 1Scurgere maronie intre menstruatii
- 0Sangerari intermenstruale
- 1un spooting poate intarzia menstruatia?
- 0Sângerare intre menstruații
- 0Sângerare vaginală.
- 0Poate ramane insarcinata daca i-am bagat degetul cu sperma in vagin?
- 1Scurgeri sânge la o saptamana dupa terminarea ciclului menstrual
- 4Ciclu anormal in ultimele 2 luni si dureri puternice in zona pelvica
- 0Sangerare intermenstruala..exclus sarcina
- 0Sângerare vagială între menstruații
- 4Sangerari ușoare de mult timp
- 5Sangerare vaginala intre nenstruatii, durere burta
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting) sunatoarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: