imi sangereaza gingia in fiecare zi

13-09-2007
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
Buna ziua! As dori un sfat...am probleme cu gingia...imi sangereaza in fiecare zi, sangerarile sunt abundente si dureaza deja de cateva saptamani.Gingia este foarte imflamata, mentzionez ca sunt in program de hemodializa si iau de 2 ori pe saptamana anticoagulante. In rest nu am probleme cu dintzii...imi putetzi da, va rog un sfat...ce as putea folosi sa scap de aceasta problema? Multumesc mult!
2 comentarii
0
27-09-2007, ora 00:00
daciadentalclinic
Identitate neconfirmată
daciadentalclinic
Sangerarea este determinata de inflamatia gingivala, dar este abundenta datorita medicatiei cu anticoagulante pe care o urmezi. Ai grija mare de igiena ta orala, periaj dimineata si seara pe care il poti completa cu utilizarea atei dentare si cu clatiri cu o apa de gura pe baza de clorhexidina (Corsodyl), care actioneaza impotriva bacteriilor ce determina inflamatia gingiilor.
0
27-09-2007, ora 00:00
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: