sangerari dentale

15-09-2012
marin ion
Nu este medic/terapeut
marin ion
buna ziua ma trezesc dimineata cu sangerari fara sa ma spal pe dinti ce poate sa fie gingivita si cerul guri unflat va rog sam dati un raspuns si o solutie
4 comentarii
0
15-09-2012, ora 17:47
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
este foarte posibil sa aveti o boala parodontala ( gingivita sau parodontita). consultati un medic dentist.
0
07-12-2012, ora 14:35
suparici17
Nu este medic/terapeut
suparici17
Si mie imi sangereaza gingiile cand ma spal pe dinti. De cateva luni sunt in tratament stomatologic. Mi-am scos tot ce era de scos, am facut detrartaj, dar in continuare imi sangereaza. Stomatologul mi-a spus ca am avea parodontoza, dar cum sa o stopez -nimic. Ma spal cu Parodontax si clatesc cu apa de gura Parodontax. Doctorul mi-a spus sa masez gingiile si astfel se mai reduce din sangereare. Uneori mi-a cam teama pentru ca ma doare gingia sau mandibula de unde mi-a scos 2 masele si asta combinata cu alte dureri pe partea stanga (de umar, clavicula, cot degete, picior) ma face sa ma gandesc la vreo boala de inima sau altceva mai rau. Am facut investigatii cardiologice, dar nu e nimic. De la untimp strang si din dinti noaptea. Ma trezesc din somn cu ei inclestati, frecandu-i pe cei de sus de cei de jos. Ce poate fi?
0
11-12-2012, ora 14:33
rodiaa
Nu este medic/terapeut
rodiaa
roxana74- boala parodontala nu se vindeca, e o boala cronica, si frecatul dintilor noaptea (care s numeste bruxism) nu face altceva decat sa agraveze. se pot face gutiere de purtat noaptea, dar bruxismul are cauza psihica si nu trece de la sine.
0
11-12-2012, ora 19:28
suparici17
Nu este medic/terapeut
suparici17
Nelamurirea mea era daca acesta parodontoza poate cauza si explica acele dureri de gingii, mandibula si totul pana jos pe partea stanga. Am investigat inima EKG si eco cardiaca, totul fiind in regula. Din senin imi apar aceste dureri in gingii stanga, mandibula stanga, umar stanga, brat stanga, picior stanga. Uneori toate odata, alteori pe rand si durerile sunt de cateva secunde ca niste blitzuri.
Despre bruxism stiam ca este pe fond nervos, dar nu gasesc ce declaseaza acele dureri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: