Postinor - efecte secundare
Buna seara am si eu o intrebare am luat postinor in urma unui raport sexual in care s-a rupt prezervativul, dupa aprox 5 zile am avut o sangerare care a durat 5 zile. Ciclul normal trebuia sa imi vina in data de 7 octombrie a inceput in data de 6 octombrie si de atunci nu se mai opreste (azi este 18 octombrie) ce ma sfatuiti in acest caz?
3 comentarii
Sa faceti o injectie intramusculara cu 2 fiole de vitamina K (Fitomenadiona). Daca nu va trece in 24 de ore, e timpul sa mergeti la un consult ginecologic. Nu mai folositi medicamente fara indicatie medicala, in special hormoni.
buna seara am si eu o intrebare.in urma unui contact sexual in care s-a rupt prezervativul sotia a luat postinor la 1 ora dupa contact si a doua la 12 ore.a aparut sangerarea dupa 1 saptamana.cand am avut contactul era a 3 a zi dupa cei trecuse menstruatia.trebuia sai vina menstruatia urmatoare pe 16-19.deja suntem in 29.ce sa fac?e posibil sa fie insarcinata?raspundetimi si mie pls:(
buna, cu 2 sapt in urma am luat norlevo sub recomandarea medicului dupa un contact sexual in care sa rupt prezervativul la 4 zile dupa mi a venit menstruatia si a durat 3 zile ca de obicei, dar dupa 1 zi de la terminarea menstruatiei am inceput sa am sangerari usoare, si e aproape o sapt de cand e asa, ce ar trebui sa fac??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contracepia de urgenta repetata
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 373postinor2
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 9fff ingrijorata-urgent
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 4sangerare postinor...necesara?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 3postinor dupa aproape 70 ore... + sangerari prelungite
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 3E nevoie de postinor ?
- 3postinor-2-efecte
- 60e prietena mea gravida?
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 1E posibil?
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: