Cerazette

Mentionez ca am un chist ovarian diametru fiind maxim 6, 04 am luat timp de 6 luni diane -35 nu m.am ingrasat, nu am avut nici o problema cu contraceptia, dar nici chistul nu a scazut, iar dupa ultimul control medicul mi.a spus sa trec pe Cerazette, este a3a zi insa nu stiu cat de eficient este ca contraceptiv, plus ca dupa acele 3 pilule partenerul mi.a zis ca s.au dilatat muschii vaginali (nu stiu cum sa ma explrim) senzatia la el nu mai este atat de intensa.
Cauza sa fie Cerazette? cum as putea rezolva problema?
Cauza sa fie Cerazette? cum as putea rezolva problema?
4 comentarii

Recomandarea este sa mergi la un alt ginecolog si sa repeti ecografia. Daca ai un chist de 6 cm sau mai mult si daca nu a cedat la tratament cu ACO 6 luni ar trebui luata in discutie o chistectomie laparoscopica, pentru ca daca continua sa creasca, iti distruge ovarul respectiv.

Este al 2-lea medic la care merg, am luat 3 luni de Yasmine nici o schimbare apoi acelasi medic a decis sa trec pe Diane -35, le-am luat timp de 4 luni si din nou nici o schimbare.Acum am fost la un alt medic mi s.a facut o ecografie transvaginala rezultatul fiind de 6, 04cm, am facut acea analiza CA125 iat rezultatul a fost 13, 4 U/ml si mi s.a spus ca in urmatoarele 3 luni sa inlocuiesc Diane cu Cerazette, In timp ce luam Diane dupa actul sexual durerile erau groznice efectiv simteam cum ma apasa chistul, iar acum cu Cerazette au disparut. Ma ingrijoreaza acea pentrare "in gol", sa fie efectul Cerazette-ului ?

Credeti ca este posibil sa raman insarcinata atata timp cat iau Cerazette ? Tinand cont de faptul ca in urma tratamentului cu Diane nu am avut aceasta surpriza 'neplacuta'.

Daca le luati corect riscul este foarte mic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la ecografie mi-au gasit in ovarul stang un chist de marimea 12x8mm
- 9chisturi ovariene
- 3chisturi ovariene
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 2chist ovarian
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 3ca 125
- 1chist ovarian
- 0chist ovarian
- 2operatie chist ovarian
- 1operata de chist ovarian
- 8Adenocarcinom ovarian mucinos
- 1chisturi vaginale - rmn abdominal
- 5Operaţie care nu se inchide
- 2CHIST OVARIAN