Cerazette
Mentionez ca am un chist ovarian diametru fiind maxim 6, 04 am luat timp de 6 luni diane -35 nu m.am ingrasat, nu am avut nici o problema cu contraceptia, dar nici chistul nu a scazut, iar dupa ultimul control medicul mi.a spus sa trec pe Cerazette, este a3a zi insa nu stiu cat de eficient este ca contraceptiv, plus ca dupa acele 3 pilule partenerul mi.a zis ca s.au dilatat muschii vaginali (nu stiu cum sa ma explrim) senzatia la el nu mai este atat de intensa.
Cauza sa fie Cerazette? cum as putea rezolva problema?
Cauza sa fie Cerazette? cum as putea rezolva problema?
4 comentarii
Recomandarea este sa mergi la un alt ginecolog si sa repeti ecografia. Daca ai un chist de 6 cm sau mai mult si daca nu a cedat la tratament cu ACO 6 luni ar trebui luata in discutie o chistectomie laparoscopica, pentru ca daca continua sa creasca, iti distruge ovarul respectiv.
Este al 2-lea medic la care merg, am luat 3 luni de Yasmine nici o schimbare apoi acelasi medic a decis sa trec pe Diane -35, le-am luat timp de 4 luni si din nou nici o schimbare.Acum am fost la un alt medic mi s.a facut o ecografie transvaginala rezultatul fiind de 6, 04cm, am facut acea analiza CA125 iat rezultatul a fost 13, 4 U/ml si mi s.a spus ca in urmatoarele 3 luni sa inlocuiesc Diane cu Cerazette, In timp ce luam Diane dupa actul sexual durerile erau groznice efectiv simteam cum ma apasa chistul, iar acum cu Cerazette au disparut. Ma ingrijoreaza acea pentrare "in gol", sa fie efectul Cerazette-ului ?
Credeti ca este posibil sa raman insarcinata atata timp cat iau Cerazette ? Tinand cont de faptul ca in urma tratamentului cu Diane nu am avut aceasta surpriza 'neplacuta'.
Daca le luati corect riscul este foarte mic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chist ovarian
- 2stie cineva!!!!!!
- 5chisturi ovariene si menstre neregulate
- 4pe cine sa cred?
- 6Chisturi pe ambele ovare
- 3Chistul e de vina?
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 5Chist ovarian!!!
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 4Am nevoie de un sfat urgent diane -35
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 1sarcina molara si chist ovarian
- 1chisturi ovariene dupa operatia de histerectomie totala
- 3CA-125 mărit e grav?
- 0Chisturi ovariene - cum scapam de acestea?
- 1Operatie chist ovarian 9cm in sarcina
- 0Chist ovarian solid
- 0Vibratii in zona pelvina
- 0Pareri ginecologie - chisturi pe ovare si dureri
- 0Ovare polichistice
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: