scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
dupa o relatie sexuala de o luna de zile eu am niste eliminari albicioase si usturime si tensiune in organele genitale si la el au aparut niste iritatii pe capul penisului?ce poate fi asta?va rog ajutati-ne si dati-mi un sfat ce sa facem?
3 comentarii
de obicei este vb despre o micoza.este recomandat consult ginec.si ex secretiei vaginale.
Aveti o infectie genitala si trebuie sa faceti un set de analize pentru a vedea care este natura infectiei si cum trebuie tratata: examen de secretie vaginala, culturi col, Ag. Chlamydia si Mycoplasma/Ureapalsma.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna ziua ! acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala..nici o problema :D insa in urma cu aproximativ o saptamana dupa terminarea menstruatiei :D a avut loc un contact sexual mai brutal neprotejat (nu a ejaculat in mine) a doua zi insa..au inceput niste usturimi atat in interior cat si exteriorul zonei genitale..la urinat erau prezente aceste usturimi mai accentuate insotite de sangerari dar in cantitati foarte nici mai deloc..aveam nevoie la toaleta foarte des desi mergeam si nu faceam mai nimic..erau prezente si durerile de spate..sii ovarul stang m-a suparat tare urat intr-o seara !! dupa 2-3 zile aceste usturimi s-au ameliorat..acum dupa o saptamana nu mai exista nici o urma de usturime sau incomoditate :D mentionez ca prietenul meu a fost si el la prima experienta sexuala..ar fi vreun motiv de ingrijorare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8iritatii pe penis
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 3Rog un raspuns cat mai repede usturime penis treaba mica
- 6iritatie, infectie pe penis
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3penis iritat si mancarimi
- 9Ciuperca Tinea Cruris
- 4iritatie a capului penisului
- 3Problema la penis - ma ustura la contactul sexual
- 2iritatie penis
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 13Erectie slaba și penis iritat
- 2O ușoară usturime la penis
- 1Usturimi penis exterior fara secretii
- 1Arsura, umflarea si rosirea penisului
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 3Umezeala penis
- 2Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez
Mai multe informații despre: scurgere din penis penisul iritat usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: