mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
am observat ca in ultimul timp, nu stiu exact cat de des, apar senzatii de mancarime si usturime la nivelul genital, in exterior nu interior, de asemenea labiile par inflamate, sunt rosii si arata ca si cum s-ar lua pielea, se fac anumiti frecatei. din cand in cand in momentul cand fac sex apare o senzatie neobisnuita de usturime, arsura, la fel si cand urinez. ma poate ajuta cineva? sa aflu despre ce este vorba, daca este grav sau nu? voi merge si la un doctor dar as vrea sa stiu parerea voastra pentru inceput, deci va rog din suflet sa ma ajutati
2 comentarii
NU E SUFICIENT CE-TI VOI SPUNE, DAR VREAU SA-TI DAU UN SFAT DE CARE A M AVUT EU CANDVA NEVOIE.DU-TE LA UN DOCTOR.AM AVUT SI EU APROXIMATIV ASTFEL DE SIMTOME, DAR ORICUM NU POT SA ZIC CA E ACEASI BOALA. POATE FI O CANDIDOZA SAU ALTCEVA TRANSMISIBIL SEXUAL.GASESTE-TI UN DOCTOR BUN, DAR IA-TI SI PARTRENERUL CU TINE. E FOARTE IMPORTANT SA VA TRATATI IN ACELASI TIMP.EIMPORTANT SA NU FII STRESATA SI SA GANDESTI POZITIV SI SA AI IMUNITATEA PUTERNICA CA ORGANISMUL TAU SA RECTIONEZE LA TRATAMENT. NU TREBUIE SA AI EMOTII CACI TOTUL O SA IASA BINE AI INCREDERE SI NU UITA GANDIREA POZITIVA ASIGURA 50% DIN TRATAMENT
Este posibil sa ai o candidoza vaginala. Mergi la un dermatolog sau un ginecolog petru examen clinic si tratament!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 2mancarimi intre picior si scrot HELP!
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 3Mancarimi in zona genitala
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 10candidoza genitala
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 1Dureri genitale
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 1Usturime genitala, bubita labii frontale
- 0Usturime si mncarime
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala